Loopbaancaching-1-op-1 loopbaanadvies

Gratis vrijblijvend oriënterend gesprek

Heb je vragen? Wil je graag meer weten over mijn loopbaantrajecten of heb je interesse in een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek? 

Vraag dan gerust een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek aan. 

Ik heb duidelijkheid gekregen over welke baan het best bij mij en mijn situatie past.

Ik heb mijzelf een stuk beter leren kennen. Meer duidelijkheid gekregen. Samen aan de slag gaan met een loopbaancoach is heel fijn. Het is zoveel completer en concreter dan wanneer je het allemaal zelf uit moet zoeken. Ik kan nu een goed onderbouwde loopbaankeuze maken. 

Martine van lunteren

Hoe werkt het?

  1. 1
    Je kunt hier het gratis vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen, door het onderstaand formulier in te vullen. 
  2. 2
    Binnen 24 uur neem ik contact met je op voor het inplannen van het gesprek. 
  3. 3
    Het gesprek vindt plaats bij mij in de praktijk (Aalten), of via ZOOM.

Het gesprek duurt 30 minuten. In dit gesprek staan we stil bij waar jij tegenaan loopt en jouw wensen rondom je loopbaan. We stellen samen vast wat je nodig hebt om de juiste volgende stap in je loopbaan te kunnen zetten, zodat ook jij weer plezier en voldoening in je werk ervaart. Ik zal ook aangeven hoe ik je daarbij kan helpen. Ik laat je kennismaken met mijn loopbaantrajecten.

Spreken wij elkaar binnenkort? 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

Groetjes,

Jolanda Grevers | Unique-loopbaancoaching. 

Vraag hier je gratis vrijblijvend oriënterend gesprek aan