gratis oriënterend gesprek bij Unique-loopbaancoaching

Gratis vrijblijvend oriënterend gesprek


Het vrijblijvend oriënterend gesprek is een (gratis!) gesprek (face-to-face/Skype), waarin we samen jouw loopbaanvraag gaan onderzoeken. Wekelijks heb ik hiervoor 2 plekken gereserveerd.

Denk je, dat ik je kan helpen met jouw loopbaanvragen? Zit je op dit moment in een baan die niet bij je past en waar je ongelukkig van wordt? Wil je de regie over je eigen loopbaanpakken? Is het nu tijd voor een volgende stap in jouw loopbaan? Kun je hulp gebruiken bij het helder krijgen van wat je nu echt wilt en hoe pak je het aan?

Dit gesprek vindt plaats in Aalten (Achterhoek) of via Skype. Tijdens het gesprek gaan we aan de slag met jouw loopbaanvragen en -wensen, welke stappen je daarin moet en wilt nemen en hoe ik je daarbij kan helpen. 

Ook geef ik je informatie over mijn 1-op-1 loopbaanadvies traject, mijn ​online loopbaancoaching programma's en mijn online werkboeken.  

Interesse? Vul dan het onderstaande formulier in. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gesprek met jou.

Wil jij graag een baan die echt bij jou past, bij jouw talenten en wensen? Vraag dan snel een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek aan.

Ik kijk graag samen met jou wat ik voor jou kan betekenen. 

vraag nu een een vrijblijvend oriënterend gesprek aan!