Ontdek hoe je moeiteloos in 5 stappen de regie over je eigen loopbaan houdt!

Een online eProgramma voor vrouwen die hun loopbaan serieus nemen en zelf aan het roer van hun loopbaan willen staan. 

Worstel jij met vragen als...

1.
ZIT IK NOG WEL OP DE JUISTE PLEK? 
2.
HOE BLIJF IK INTERESSANT VOOR MIJN WERKGEVER EN/OF DE ARBEIDSMARKT?
3.
HOE ZORG IK ERVOOR DAT MIJN BAAN LEUK BLIJFT?
4.
BENUT IK MIJN TALENTEN WEL VOLDOENDE?  HOE KAN IK ZE VERDER ONTWIKKELEN?
5.
IS MIJN LOOPBAANKOERS NOG DE JUISTE?
6.
HOE BLIJF IK VOLDOENING UIT MIJN WERK HALEN?
7.
HOE GEEF IK ZELF STURING AAN MIJN LOOPBAAN?
8.
WAT HEB IK NODIG OM VERDER TE GROEIEN?
9.
PAST DE ORGANISATIE WAAR IK WERK NOG WEL BIJ MIJ?

Als je één of meer van deze vragen met 'JA' hebt  beantwoord, lees dan verder.

Zou het niet geweldig zijn om...

​zelf aan het roer van je loopbaan te staan nu en in de toekomst?

​zelf te bepalen wat je wilt in je werk?

zelf sturing  te geven aan je eigen loopbaan en bewuste, weldoordachte loopbaankeuzes te maken?

blijvend voldoening en plezier te ervaren in je werk?

een realistisch loopbaanplan voor de komende 12 maanden te hebben. 

Jolanda Grevers

'Ik wil ook ergens heel goed in zijn.’ Daarmee is het allemaal begonnen. Al op jonge leeftijd werd ik vanwege mijn fysieke beperkingen geconfronteerd met wat ik allemaal niet (goed) kon. Mij werd verteld dat ik vanwege mijn beperkingen niet teveel eisen aan mijn loopbaan moest stellen. Maar daar nam ik geen genoegen mee.

Na mijn middelbareschooltijd heb ik een lange tijd geworsteld met het kiezen van een vervolgopleiding. Ik zocht hulp, maar daar had ik weinig aan.

Toen ik hoorde van de 4-jarige hbo-opleiding Studie- en beroepskeuzewerk aan de Academie Mens-Arbeid viel alles op zijn plek. Direct dacht ik: dit is het. Ik ga mensen helpen die worstelen met hun loopbaanvragen. Ik ga ze dé hulp bieden, die ik zo heb gemist. 

Na mijn studie heb ik tal van banen gehad. Steeds weer dacht ik mijn droombaan te hebben gevonden, maar bleek het later toch niet zo te zijn. Mijn verlangen om voor mijzelf te beginnen en het anders te doen werd toen al steeds sterker. Vooral toen ik werkzaam was in de re-integratiebranche. Als re-integratieadviseur ging het mij steeds meer tegen staan dat het niet ging om ‘wat wil de klant en waar wordt de klant gelukkig van’, maar om ‘wat is de kortste weg naar werk’. Het draaide alleen nog maar om scoren en veel geld verdienen. Dat stuitte mij tegen mijn borst, daarom was ik geen loopbaanadviseur geworden. Ik wil er 100% voor de klant zijn en de klant zo goed mogelijk inhoudelijk ‘echt’ helpen. Belangen van de klant moeten altijd nummer 1 zijn. 

In februari 2014 heb ik het roer omgegooid. Ik heb mijn baan opgezegd en ben in het diepe gesprongen. Ik besloot mijn coachingspraktijk nieuw leven in te blazen. Ik schreef een plan van aanpak, maakte een website en volgde een coachingtraject bij een businesscoach.

Jolanda Grevers

Ik geloof dat je leven veel leuker is als je aan het roer van je eigen loopbaan staat en doet wat aansluit bij wat jij echt wilt.

eProgramma APK voor je loopbaan 

Een APK voor je loopbaan is een simpel concept. Jaarlijks breng jij je auto voor een APK naar de garage en ga je voor een preventieve controle naar de tandarts. Waarom niet ook jaarlijks de tijd nemen om je loopbaan uitvoerig te checken? Voor een succesvolle en gezonde carrière is het verstandig om regelmatig je eigen loopbaan bewust onder de loep te nemen en na te denken over je toekomst. 

Hoe werkt het?

In vijf stappen en met behulp van eenvoudige en praktische vragen en oefeningen begeleidt het eProgramma APK voor je loopbaan je door het proces. Dit proces kun je jaarlijks herhalen. Zo blijf je aan het roer van je eigen loopbaan staan, nu en in de toekomst.

Stap 1 APK voor je loopbaan
Stap 1: inventarisatie huidige situatie

 • ​Terugblikken op het afgelopen jaar. 
 • Huid​ige werksituatie en werkzaamheden in kaart brengen.
Stap 2 APK voor je loopbaan
Stap 2: waar wil je naar toe?

 • ​Wat wil ik veranderen? 
 • ​Wat vind ik echt belangrijk?
 • Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik deze verder ontwikkelen?
 • Mijn ambities; wat wil ik echt?
 • Nieuwe perspectieven ontwikkelen.
stap-3-apk-loopbaan
Stap 3: loopbaanplan

 • SMART-doelen formuleren.
 • Plan van aanpak maken.
 • Loopbaanplan opstellen.
Stap 4 APK voor je loopbaan
Stap 4: belemmeringen

 • Welke hobbels kan ik onderweg tegenkomen en hoe kan ik er effectief mee omgaan?
stap 5 apk voor je loopbaan
Stap 5: Blijf in beweging

 • ​Hoe blijf ik op koers?
 • Hoe ga ik om met tegenslagen?
 • Blijven geloven in jezelf?

5 redenen om jaarlijks te kiezen voor een APK voor je loopbaan

 1. Je houdt de regie over je loopbaan in eigen hand.  
 2. Je weet waar je naartoe wilt.
 3. Je weet wat je moet doen om je doel te bereiken.
 4. Je hebt het lef en vertrouwen om te doen wat je echt wilt doen.
 5. Je gaat je talenten meer benutten en verder ontwikkelen.

Zo voorkom je dat je op een plek terecht komt waar je helemaal niet wilt zijn, of erger nog, blijft hangen op een plek die niet bij je past.

Hoe werkt het...?

Direct aan de slag

Nadat je betaald hebt, word je doorgeleid naar de inlogpagina van de online ledenomgeving waar je kunt inloggen. Daarna kun je direct starten met het eProgramma APK voor je loopbaan.

Online ledenomgeving

​​Je krijgt voor altijd toegang tot het eProgramma  APK voor je loopbaan.

Thuis in je eigen tempo

Je bepaalt zelf je tempo en je mag er zo lang over doen als je zelf wilt. Je kunt eraan werken op momenten die jou het beste uitkomen.

Werkboek

Een werkboek met heel veel vragen en tools voor zelfreflectie en voor het opstellen van een loopbaanplan. 

Je hebt geen reistijd

Je hoeft de er deur niet voor uit en je bent dus geen tijd aan reizen kwijt. 

Facebookgroep

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep: Unique-loopbaancoaching. Deze groep kun je perfect gebruiken om vragen te stellen, te brainstormen, inspiratie op te doen, et cetera. Door je te omringen met inspirerende gelijkgestemde vrouwen zie je dat het veel makkelijker gaat.

Je kunt thuis, op momenten die jou het beste uitkomen, in je eigen tempo direct aan de slag!

Voor wie is dit eProgramma geschikt?

Voor vrouwen die vooruit willen in hun loopbaan.

Voor vrouwen de regie over hun loopbaan in eigen hand willen hebben en houden.

Voor vrouwen die hun loopbaan zelf willen vormgeven.

Voor vrouwen die beschikken over een proactieve instelling, of de omslag van een reactieve naar een proactieve instelling willen maken.

Voor vrouwen die bereid zijn om over zichzelf na te denken. 

Voor vrouwen die bereid zijn tijd en energie in hun eigen loopbaan te steken.

Veelgestelde vragen

Wat is een online ledenomgeving?

Ik heb geen Facebookaccount?

Kan ik in mijn eigen tempo werken?​

Zit er persoonlijke begeleiding bij?

Is de betaling veilig?

Heb je vragen? Stuur mij een e-mail en je hoort zo snel mogelijk van mij. E-mail: Info@unique-loopbaancoaching.nl

JE INVESTERING

€ 49.95 incl. btw

Klaar om zelf aan het roer van je loopbaan te staan?

Meld je dan nu aan en start vandaag nog.​

Twijfel niet langer, doe mee en start vandaag nog met het eProgramma APK voor je loopbaan!

BONUS

levenslange updates van het eProgramma APK voor je loopbaan. Elke keer als ik het eProgramma uitbreid of verbeter, krijg je van mij een e-mail met de update.