Boek Durf te dromen

Zet je dromen om in actie

Door je dromen op papier te zetten, schrijf je ze dichterbij

Al schrijvend aan de slag met je loopbaandromen en ontdek wat je echt het allerliefst wilt doen. 

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar het verwezenlijken van je loopbaandroom door jezelf dit e-book cadeau te doen.  

Wat is jouw droom?

Wat zou je gaan doen wanneer tijd, geld en kennis geen rol spelen en je 100% zeker weet dat je niet kunt mislukken?


Ga doen waar je echt bij van wordt, ga groots dromen en verwezenlijk je loopbaandroom. Neem niet langer genoegen met een baan die 'wel oké' is. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat iedereen een loopbaandroom heeft. Ik geloof niet dat het de bedoeling is dat je blijft wachten met het verwezenlijken van je loopbaandroom. Onderneem actie voordat het te laat is.Mijn droom


Mijn moeder vertelde mij tijdens ons laatste gesprek voor haar dood dat ze spijt had dat ze haar grootste droom nooit heeft geprobeerd te verwezenlijken. Haar verdriet hierover heeft mij nu twee jaar geleden wakker geschud. 'Dat gaat mij niet gebeuren!' Ik laat mij niet langer belemmeren door mijn angsten en onzekerheden. Ik ga al mijn loopbaandromen verwezenlijken. Althans, ik ga met 200% inzet er alles aan doen om ze te verwezenlijken. Ik wil later geen spijt krijgen dat ik het niet geprobeerd heb.


Een boek schrijven was een van mijn dromen en deze droom wordt nu werkelijkheid. Geloof in mijn droom, een duwtje in de rug,  vertrouwen op een goede afloop en veel doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat het is gelukt.  

Alles begint met een droom 

Durf te dromen en ontdek je ware dromen 

Droom groots en maak contact met je ware dromen, verlangens en wensen. Ontdek wat jij echt het allerliefst wilt gaan doen. 

Van durven dromen naar doen

Stel niet langer uit en kom vandaag nog in actie. Verwezenlijk je loopbaandroom, zodat het niet slechts bij dromen blijft. 

SMART-stappenplan

Maak een SMART-stappenplan zodat je gestructureerd en doelgericht je loopbaandroom kunt verwezenlijken.

1

Doe-boek

De oefeningen in dit e-book helpen je bij het helder krijgen van je loopbaandromen, maar ook bij het verwezenlijken van jouw droom. Zo blijft het niet bij heimelijk dromen over je droombaan blijft, maar ga je ook daadwerkelijk wat doen. 

Boek durf te dromen

2

In dit e-book Durf te dromen deel ik mijn ervaringen met jou 

Ik vertel onder andere hoe ik vanuit een uitzichtloze baan op zoek ben gegaan naar mijn loopbaandroom en mijn droom door hard te werken, met vallen en opstaan, verwezenlijkt heb. Voor mij zijn het stuk voor stuk allemaal bijzondere en leerzame ervaringen geweest. En ik hoop door deze ervaringen met jou te delen, ik jou ook een stapje dichter bij jouw droombaan kan brengen. 

Als ik het kan dan kan jij het ook. 

Loopbaancaching-1-op-1 loopbaanadvies

3

Roadmap naar jouw droombaan

Om je loopbaandroom te kunnen verwezenlijken, heb je  een roadmap nodig. Een SMART-stappenplan vertelt  je hoe je stap voor stap je droom kunt verwezenlijken. 

​“

Wat lezers van het boek vinden

Nettie van der Steen

De oefeningen in het boek Durf te dromen dagen je uit om met je dromen aan de slag te gaan. Ze zetten je echt aan het denken en leiden tot nieuwe inzichten. Dit boek heeft mij laten inzien dat wat ik wil, ik ook kan bereiken. Het is een boek waar ik de rest van mijn loopbaan echt iets aan heb. 

Veronique van Heeswijk

Ik heb het boek Durf te dromen met heel veel plezier gelezen. De balans tussen 'theorie en praktijk' is perfect. Ik vond alle oefeningen erg interessant. Ik merkte dat ik vaak gedurende dag met de oefeningen in mijn hoofd bezig was. De eigenlijk simpele vraag 'hoe zie ik mijn droomloopbaan voor mij' heeft veel bij mij losgemaakt.

Isabella van Remoortele

Ik vind dat je een heel mooi boek hebt geschreven. De structuur en de opbouw van het boek vind ik goed. Ik vind het supergoed dat je jouw verhaal vertelt. 

Bestel nu jouw exemplaar

'Durf te dromen' is doe-boek boordevol essentiële oefeningen die je helpen bij het verwezenlijken van jouw loopbaandroom. Zodat jij elke dag fluitend naar je werk gaat en plezier en voldoening in je werk ervaart.

 Van groots dromen naar het verwezenlijken van je loopbaandroom met behulp van een SMART-stappenplan.

Bestel nu  online voor €12,95 en ontvang direct  jouw exemplaar in je mailbox.

Bonus

Ik heb een superspecials bonus  voor jou. Gratis 5 online loopbaanprogramma's. 

Ik hoop dat mijn ervaringen je inspireren om ook serieus met jouw loopbaandromen aan de slag te gaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik het gedaan heb. Mijn leven is hierdoor leuker en inspirerender geworden.  Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk en ik ervaar nu heel veel meer plezier en voldoening in mijn werk. Want ik doe nu wat ik echt het allerliefst doe. Ik leef mijn droom. 

Jolanda Grevers