Gratis e-book Ontdek je droombaan

Wil jij ontdekken welke baan echt bij jou past?

gratis e-book ontdek je droombaan
gratis e-book ontdek je droombaan iPad

Door het werkboek aan te vragen ga je akkoord met het privacy statement & cookiebeleid en geef je tevens aan wekelijks gratis tips en inspiratie te willen ontvangen. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Al meer dan 7500 downloads.

Herkenbaar?

  • Wil je graag een andere baan zoeken omdat je niet meer tevreden bent met je baan?
  • Maar ja... WAT?
  • Weet je niet goed wat je wilt en welke baan bij jou past?
  • Kom je er zelf niet uit?
  • Kun je wel wat hulp gebruiken?

Gratis e-book en ontdek in 10 stappen welke baan echt bij jou past!

Loopbaancaching-1-op-1 loopbaanadvies

Jolanda Grevers


Ik weet heel goed hoe jij je nu voelt. Meermaals heb ik ervaren wat jij nu ervaren. Ben ik vastgelopen in een baan die niet (meer) bij mij paste. Met pijn in mijn buik ging ik naar mijn werk en 's avonds kwam ik doodmoe en chagrijnig thuis. Steeds weer ging ik dan op zoek naar een nieuwe baan. Hopende dat ik nu mijn droombaan gevonden had. 


Totdat ik het echt helemaal zat was om van de ene baan naar de andere baan te hobbelen. Er moest iets veranderen. Hoogste tijd om serieus uit te gaan zoeken wat ik nu eigenlijk echt wilde. Uiteindelijk ben ik eruit gekomen.


Als zelfstandig loopbaancoach help ik nu 6 jaar vrouwen die graag willen ontdekken welke baan echt bij hen past. Zodat ze weer plezier en voldoening in hun kunnen werk ervaren.


Ik heb mijn droombaan gevonden. Nog steeds ga ik eke dag fluitend naar mijn werk. En dat gun ik jou ook.


Het leven is zoveel leuker is als je doet wat je echt het allerliefst wilt doen.'

Als je alle stappen hebt doorlopen en alle oefeningen hebt gemaakt, heb je: 

  • Een helderder begrip van wie je bent, waar jij echt goed in bent en wat jij echt leuk vindt om te doen. 
  • Een duidelijker beeld van welke baan echt bij je past. 
  • Een beter beeld van je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Een stappenplan uitgewerkt waarmee je de baan die echt bij je past kunt vinden.
  • Meer zelfvertrouwen en energie omdat je precies weet wat je wilt. 

Wil jij graag ontdekken welke baan echt bij jou past?

Download dan snel mijn gratis e-book ontdek je droombaan met daarin mijn 10 stappenplan. Een werkboek boordevol waardevolle oefeningen die je helpen ontdekken wat jij echt het allerliefst wilt doen. 

Door het werkboek aan te vragen ga je akkoord met het privacy statement & cookiebeleid en geef je tevens aan wekelijks gratis tips en inspiratie te willen ontvangen. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

gratis e-book Ontdek je droombaan iPad