gratis e-book ontdek je droombaan


Wil jij ook ontdekken welke baan echt bij jou past?

Baal je van je baan?

Wil je graag een andere baan zoeken omdat je niet meer tevreden bent met je baan.

Maar ja... WAT?

Weet je niet goed wat je wilt en welke baan bij jou past?

Kom je er zelf niet uit?

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ontdek in 10 stappen welke baan echt bij jou past!

loopbaancoaching 1-op-1

Ik weet heel goed hoe jij je nu voelt. Meermaals heb ik ervaren wat jij nu ervaart. Meerdere keren ben ik vastgelopen in een baan die niet (meer) bij mij paste. Met pijn in mijn buik ging ik naar mijn werk en 's avonds kwam ik doodmoe en chagrijnig thuis. Steeds weer ging ik dan op zoek naar een nieuwe baan. Hopende dat ik nu mijn droombaan gevonden had.

Totdat ik het echt helemaal zat was om van de ene baan naar de andere baan te hobbelen. Er moest iets veranderen. Hoogste tijd om serieus uit te gaan zoeken wat ik nu eigenlijk echt wilde. Uiteindelijk ben ik eruit gekomen. 

Als zelfstandig loopbaancoach help ik nu 5 jaar vrouwen die graag willen ontdekken welke baan echt bij hen past. Zodat ze weer plezier en voldoening in hun kunnen werk ervaren. 

Ik heb mijn droombaan gevonden. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk. En dat gun ik jou ook. 


Jolanda Grevers

Jouw loopbaancoach

Als je alle stappen hebt doorlopen en alle oefeningen hebt gemaakt, heb je:

  • Een helderder begrip van wie je bent, waar jij echt goed in bent en wat jij echt leuk vindtom te doen. 
  • Een duidelijker beeld van welke baan echt bij je past. 
  • Een beter beeld van je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Een stappenplan uitgewerkt waarmee je de baan die echt bij je past kunt vinden.
  • Meer zelfvertrouwen en energie omdat je precies weet wat je wilt. 

Al meer dan 5000 downloads.

Download snel je gratis e-book, zodat je direct aan de slag kunt.

Loopbaancoaching Unique-loopbaancoaching

Hallo ik ben Jolanda Grevers. Ik wil dat jij stralend naar je werk gaat, nu en in de toekomst.

Ik help je ontdekken welke baan echt bij jou past en hoe je zelf de regie over je eigen loopbaan kunt pakken, zodat je zelf je eigen loopbaankoers kunnen uitstippelen en blijvend meer plezier en voldoening in je werk ervaart.


Ik wens je heel veel leesplezier en inspiratie.

PS: ben je al lid van de
online community plezier in je werk?

'Het leven is zoveel leuker is als je doet wat je echt het allerliefst wilt doen.'

Vergeet niet je gratis e-book te downloaden.

© 2020 Unique-loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden