Held in je Loopbaan Community

De held in je loopbaan community is een ontmoetingsplek voor vrouwen, waar je samen ontdekt hoe jij meer plezier, voldoening en succes in je werk kunt vinden. Maar ook ontdek hoe je meer uit jezelf en je loopbaan kunt halen. 

Zit jij zondagavond ook met een knagend gevoel van onrust op de bank? 

Wetende dat je morgen weer naar je werk moet. En je mag niet klagen, want je hebt een goede baan, fijne collega’s en een prima salaris. Maar toch... het knagend gevoel van onrust blijft.

Soms droom je over een andere baan. Eentje waarin je werk doet wat je écht plezier geeft, waarin je al je talent kan inzetten. Waarin je floreert en jezelf verder kunt ontwikkelen. Het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen. 

Het blijft bij dagdromen. Je weet gewoon niet hoe je daar moet komen. Je weet niet eens hoe jouw droombaan eruit ziet.

Het lukt je  niet om goed helder te krijgen wat je echt wilt. Je weet niet wat je echt leuk vindt om te doen. Je komt niet verder.

PLEZIER + TALENT + VOLDOENING + ONTWIKKELING + DOEN + OVERWINNEN + IETS VOOR ANDEREN BETEKENEN = HELD IN JE LOOPBAAN

Wil jij graag meer plezier en voldoening in je werk ervaren, maar ook het beste uit jezelf halen door te doen waar je echt energie van krijgt?

Werk doen waarbij de tijd voorbijvliegt omdat je je werk met veel enthousiasme doet en je een voldaan gevoel geeft. Elke dag weer fluitend naar je werk gaan en veel plezier hebben in en op je werk. 's Avonds nog voldoende energie over hebben om leuke dingen te doen. Dat wil jij toch ook?

Het beste uit jezelf en je loopbaan halen. Jezelf verder ontwikkelen en echt goed worden in wat je het allerliefst wilt doen. Klinkt als een mooi doel, toch?

De regie over je loopbaan in eigen hand nemen. Stoppen met uitstellen en aan de slag gaan; kiezen voor meer geluk en plezier in je werk. Het is mogelijk. 

De Held in je Loopbaan Community is de perfecte omgeving, om aan de slag te gaan met jouw wensen, dromen, verlangens & ontwikkeling. Je bent omringd met gelijkgestemde vrouwen, die je inspireren om te kiezen voor wat je echt wilt. 

Jolanda Grevers

Word lid van de Held in je Loopbaan Community

Speciaal voor vrouwen die meer plezier en voldoening in hun werk willen ervaren, maar ook meer uit zichzelf en hun loopbaan willen halen. Voor vrouwen die gaan voor een 10 in plaats van voor een 7. voor vrouwen die dat niet alleen willen doen, maar met andere gelijkgestemde vrouwen samen. Elkaar motiveren, helpen, inspireren, ondersteunen en als het moet een schop onder de kont geven. 


Held-in-je-loopbaan-community

Ontdek, ontwikkel, doe & overwin

Maandelijks ontvang je:

 • Toegang tot een exclusieve ledenomgeving.
 • Een werkboek boordevol schrijfoefeningen afgestemd op het thema van de maand.
 • Online loopbaanspreekuur waarin jij jouw vragen kunt stellen.
 • Toegang tot de Held in je Loopbaan Community.
 • Nieuwe groeitools - tools voor persoonlijke groei & ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om met een buddy samen te werken.
 • Inspiratie & tips.
loopbaancoaching 1-op-1

Het is mijn grote wens om...

een plek te creëren waar je eenvoudig toegang hebt tot waardevolle kennis en oefeningen die je helpen bij jouw zoektocht naar wat jij echt wilt; naar meer plezier, voldoening en succes in je werk. 


Een plek te creëren waar je samen met gelijkgestemde vrouwen online aan de slag kunt met jouw wensen, verlangens en dromen. Thuis op de bank, wanneer jij zin en tijd hebt.  


Het voordeel van een community is, dat je samen aan de slag gaat. Je hoeft het niet alleen te doen.


Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om in je eentje aan de slag te gaan. Je verzandt dan gemakkelijk in uitstel- en struisvogelgedrag. Waardoor je loopbaandroom niet uitkomt. 

Een ontmoetingsplek voor vrouwen die meer plezier en voldoening in hun werk willen ervaren. Een plek voor vrouwen die willen doen wat ze echt het allerliefst willen doen, maar ook het beste uit zichzelf en hun loopbaan willen halen. 

Deze thema's komen aan bod in de Held in je loopbaan community

Waar ben je?

Passie en bezieling

Doelen stellen & plannen maken

Talenten

Uit je comfortzone stappen

Negatieve overtuigingen & angsten overwinnen

Je toekomst creëren

Wie ben ik?

Wat vind je belangrijk in je werk?

Persoonlijke effectiviteit

Balans werk en privé

Je droombaan  vormgeven

Mindset

Zelfvertrouwen

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan 

Omgaan met mislukkingen

Maandelijkse inspiratie

Maandelijks ontvang je op de eerste van de maand nieuwe informatie en inspiratie over een nieuw thema. 

Held in je loopbaan community

Waaro​​​​m lid worden?

Jaren geleden zat ik in een zelfde soort situatie. Ik sleepte mezelf elke dag naar mijn werk. Tot ik echt voelde dat het niet anders meer kon (ik had nog niet geen burn-out). Toen heb ik een besluit genomen om elke dag met plezier te werken, om voldoening te ervaren en om al mijn talent in te zetten. Ik ben gaan uitzoeken wat ik echt het allerliefst wilde gaan doen. Ik heb een loopbaanplan gemaakt en ik ben gestart met de uitvoering ervan. Dit is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt en waarvan ik nog geen dag spijt heb gehad. 


Als jij het de hoogste tijd vindt om met je loopbaan aan de slag te gaan omdat je graag meer plezier en voldoening in je werk wilt ervaren, maar ook omdat je meer uit jezelf en je loopbaan wilt halen, dan is de Held in je Loopbaan Community echt iets voor jou. 


In de Held in je Loopbaan Community ontvang je maandelijks waardevolle informatie en oefeningen die leiden tot nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden. Waardoor je op een eenvoudige en speelse manier ontdekt wat je echt wilt en leert hoe jij meer uit jezelf en je loopbaan kunt. halen. 

Held in je loopbaan community

De Held in je Loopbaan Community maakt het heel makkelijk en leuk om met je loopbaan aan de slag te gaan. Je kunt in je eigen tempo thuis aan de slag, op momenten die jou het beste uitkomen. Je hoeft geen vrije uren op te nemen of een oppas te regelen. Je wordt lid van een community met gelijkgestemde vrouwen die je helpen en je ondersteunen waar nodig. 

Je ben al lid voor slechts 10 euro per maand

 • Elke maand ontvang je een nieuw online programma over het thema dat die maand centraal staat.
 •  Elke maand  ontvang je ook een nieuwe loopbaantool, tips en inspiratie. 
 • Elke maand is er een online loopbaanspreekuur waarin jij je vragen kunt stellen over het thema dat centraal staat. 
 •  Je wordt lid van een besloten community, waarin je gelijk gestemde vrouwen ontmoet. Hier kun je feedback krijgen, je verhaal delen, om hulp vragen en je vragen stellen.
 • Als je wilt kun je samenwerken met een buddy! Want alleen is maar alleen. 
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot meer dan 100 uur aan materiaal (t.w.v. 750 euro).
 •  Leden krijgen 50% korting op een selectie van mijn andere online programma's.
 • Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. 

Word nu lid van de Held in je Loopbaan Community

 • Word je nu lid? Dan ben je lid voor het hele lage introductietarief van 10 euro per maand.
 • Als je nu lid wordt dan houd je deze prijs gedurende jouw hele lidmaatschapsperiode.
 • Dit introductietarief geldt voor de eerste 30 deelnemers. Daarna gaat de prijs omhoog naar 15 euro per maand.