Gratis SMART loopbaanplanner

Is een superfine loopbaanplanner voor elke vrouw die haar loopbaan serieus neemt. Op eigen-wijze haar loopbaanroute wil uitstippelen en haar loopbaandroom wil verwezenlijken.

gratis smart loopbaanplanner

Wil jij graag graag met meer focus aan jouw loopbaan(droom) werken?  Dan is deze gratis loopbaanplanner een handige tool voor jou. Een tool die je helpt je focus te te houden en je doel te bereiken. 

Wat is een SMART loopbaanplanner?

De SMART loopbaanplanner is een document waarin staat wat jij wilt bereiken in jouw loopbaan. Welke loopbaandroom wil je verwezenlijken? Welke loopbaanroute wil jij bewandelen? Hoe ga jij je loopbaandroom verwezenlijken?

Je geeft in deze planner aan, welke doelen je in de toekomst wilt bereiken. Je beschrijft welke stappen je moet/wilt zetten. En je geeft aan wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

De planner geeft je houvast en helpt je de juiste stappen te zetten. Het helpt je goed af te spreken wat je wilt bereiken en wat je daarvoor gaat doen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je niet verder komt dan goede voornemens voor jezelf vast te stellen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Loopbaancaching-1-op-1 loopbaanadvies

Hallo,

Ik ben Jolanda Grevers

Je loopbaandroom verwezenlijken en doen wat je echt het allerliefst wilt doen

 In 2014 ben ik gestart met het verwezenlijken van mijn loopbaandroom: een eigen praktijk voor loopbaancoaching. 

Van nature ben ik een echte chaoot. Daarom werk ik al sinds mijn studie met planningen en to-do lijsten. Want zonder ben ik redeloos verloren. Zeker nu ik als zzp-er meerdere bordjes in de lucht moet houden. 

Werken met een planner geeft mij structuur, overzicht en focus. Ik weet nu exact wanneer ik wat moet doen en daardoor bereik ik mijn doelen veel makkelijker. Het geeft mij rust en energie. 

Sinds ik voor mijzelf ben begonnen heb ik diverse planners uitgeprobeerd. Over sommige planners was ik zeer tevreden en over andere planners was ik iets minder tevreden. 

In de afgelopen maanden heb ik gebaseerd op mijn eigen ervaringen, deze SMART loopbaanplanner voor jou ontwikkeld. 

Ik hoop dat jij net zoals ik blij wordt van deze planner. Maar ook hoop ik dat jij vol energie en met plezier met je loopbaandoelen aan de slag gaat, zodat ook jij je loopbaandroom kunt verwezenlijken. 

Geef je loopbaandroom een kans. Want er kan veel meer dan dat je nu denkt. Daarvan ben ik overtuigt.

Als je de regie over je loopbaan wilt pakken, op eigen-wijze je loopbaanroute wilt uitstippelen en jouw loopbaandroom wilt verwezenlijken: doen wat je echt het allerliefst wilt doen, dan zijn er een aantal dingen belangrijk.

  • Je moet weten wat je echt het allerliefst wilt gaan doen.
  • Je moet weten via je welke route je jouw loopbaandroom wilt verwezenlijken.
  • Voor welke datum wil je wat bereikt hebben?
  • Zodra jij je dat helder hebt, is het belangrijk om in beweging te komen en dagelijks kleine stapjes in de richting van jouw einddoel te zetten
  • Daarvoor heb je een planner nodig. 

Praktisch, mooi en eenvoudig te gebruiken

Deze planner zit vol met inspirerende werkbladen waarmee je jouw weken, maanden en jaar eenvoudig kunt plannen.


Je kunt de planner online invullen, maar natuurlijk kunt je de planner ook uitprinten. 

Download snel je gratis SMART-loopbaanplanner, zodat je direct aan de slag kunt

gratis smart loopbaanplanner