loopbaantrajecten, eProgramma's & eWerkboeken


Op deze pagina vind je een overzicht van mijn loopbaantrajecten, online eProgramma's en eWerkboeken, die allemaal hetzelfde doel hebben: jou helpen bij het realiseren van jouw loopbaanwensen zodat jij met plezier naar je werk gaat, nu en in de toekomst. Je leert hoe je structureel aan je loopbaan kunt werken en kunt bereiken wat jij wilt.

Mocht je vragen hebben of is je iets niet duidelijk over de loopbaantrajecten, eProgramma's of eWerkboeken, stuur mij dan een mail, een bericht via Whatsapp of bel me.

Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek. Samen gaan we dan onderzoeken welk loopbaantraject, eProgramma of eWerkboek het best bij jou past.

vrijblijvend oriënterend gesprek

gratis vrijblijvend oriënterend gesprek


Het vrijblijvend oriënterend gesprek is een (gratis!) gesprek (face-to-face/Skype). Je zit nog nergens aan vast. Het gesprek is bedoeld om te ontdekken of er een klik is tussen ons en om te ontdekken of ik jou kan helpen bij het oplossen van jouw loopbaanvragen.loopbaantraject

1-op-1 loopbaanadvies


Wil jij doelgericht aan de slag met jouw loopbaan en krachtige keuzes maken? Bij voorkeur onder intensieve en persoonlijke begeleiding waarbij ik je begeleid en met je meedenkt? Tijdens het loopbaantraject doorloop je 10 stappen in 8 gesprekken. Je krijgt praktische handvatten aangereikt en je leert hoe je zelf sturing aan je loopbaan kunt geven. Je sluit het loopbaantraject af met een loopbaanplan passend bij jouw wensen en doelen.


online loopbaantraject

online loopbaancoaching mijnloopbaanplan


Wil je zelf weer sturing geven aan je loopbaan en krachtige keuzes maken? Wil je weten hoe jij weer de regisseur van je eigen loopbaan wordt? Ga je bij voorkeur zelf online aan de slag, in je eigen tempo, thuis, op je eigen moment? Dan zit je goed met MIJNloopbaanPLAN Met dit online loopaancoaching programma leer je in 10 stappen hoe je zelf je eigen koers kunt uitstippelen passend bij wat jij echt wilt.

Online programma Loopbaan APK

eProgramma loopbaan apk


Wil jij blijvend de regie over je loopbaan in eigen hand houden? Dan is een jaarlijkse APK voor jouw loopbaan geen overbodige luxe. De APK voor je loopbaan is vergelijkbaar met de APK voor een auto. Het resultaat is een grondige analyse van jouw huidige loopbaan en jouw loopbaanwensen, aangevuld met een persoonlijk loopbaanplan voor de nabije toekomst.

eWerkboek ontdek je passie

eWerkboek ontdek je passie


Ontdek wat jij echt heel erg leuk vindt om te doen en maak je eigen passieplan.


Een simpele en doeltreffende manier om je passie te ontdekken. Je ontdekt zelf met behulp van doe-het-zelf oefeningen, praktische informatie en handige tools in negen stappen wat jouw passie is en hoe jij meer passie en bevlogenheid in je werk kunt brengen.