online loopbaancoaching


Met online loopbaancoaching in 10 stappen naar werk dat echt bij je past!

HERKEN JIJ DIT?


 • Ben jij een ambitieuze vrouw die ontevreden is met haar baan?
 • Geeft je baan je geen voldoening?
 • Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit?
 • Heb je het gevoel dat je onvoldoende uit jezelf haalt?
 • Loop je vast in je zoektocht naar een baan die echt bij jou past, omdat je niet weet wat je echt wilt en waar je echt goed in bent?

wil je ook...?


 • Elke dag fluitend naar je werk gaan?
 • Een baan die jou echt inspireert en waarmee je het beste uit jezelf haalt?
 • Een volgende loopbaanstap zetten en het roer omgooien?
 • Weten wat je wilt en hoe je dit kunt realiseren?
 • Een leuke baan met uitdaging, waarbij je doet waar je goed in bent en jij je fanatiek voelt?

MET DEZE 10 STAPPEN KUN JE DIT BEREIKEN!


Ben jij die ambitieuze vrouw met een hbo- of wo-werkniveau en ben je op zoek naar een baan die écht bij je past? Ontdek dan stap voor stap met online loopbaancoaching jouw talenten, drijfveren, ambities en mogelijkheden! 

Door de jaren heen heb ik de beste methodieken, tools en oefeningen bij elkaar gebracht in dit online loopbaancoaching eProgramma MIJNloopbaanPLAN: in 10 stappen naar werk dat echt bij je past.

het stappenplan


01

huidige situatie


Waar sta je nu? Welke rol speelt WERK op dit moment in jouw leven?

02

wensen


Met welke loopbaanvra(a)g(en) worstel je op dit moment? Wat wil je aan het eind van het traject graag bereikt hebben? 

03

wie ben ik?


Je gaat aan de slag met je levensloop. En je krijgt zicht op jouw persoonlijkheid en je ontdekt jouw meest kenmerkende karaktereigenschappen. 

04

Wat wil ik?


Je interesses, passies, dromen en inspiratiebronnen concreet maken. Je ontdekt wat je echt heel erg leuk vindt om te doen.

05

wat vind ik echt belangrijk?


Aan welke voorwaarden en behoeften moet je werk voldoen? Wat is voor jou echt belangrijk in je werk?

06

waar ben je goed in?


Je ontdekt je talenten. Waarin je kunt uitblinken en en jezelf verder kunt ontwikkelen.

07

arbeidsmarktverkenning


Je gaat de arbeidsmarkt verkennen en onderzoeken wat je mogelijkheden zijn? In welke omgeving kom je het best tot mijn recht?

08

wat houdt mij tegen?


Je gaat aan de slag met je belemmerende overtuigingen en remmende gedachten.

09

keuze maken


Hoe maak je een goede keuze en welke consequentie heeft je keuze?

10

hoe ga ik het aanpakken


Je gaat een loopbaanplan schrijven waarin je je strategie uitwerkt om je volgende loopbaanstap te zetten.

TESTIMONIALS


Je krijgt een helder beeld van: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat zoek ik en in welk bedrijf zou ik het beste kunnen aarden.

"Het is goed geschreven. De oefeningen zijn duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd. De oefeningen laten je stilstaan bij dingen en dwingen je om over veel dingen goed na te denken."

Anita Seinhorst-Lammers

Ik weet nu wat ik echt wil.

"Het heeft mij duidelijkheid gegeven over wat ik wil en kan en daardoor kan ik gerichter solliciteren. Dit geeft mij rust en zelfvertrouwen."

Ineke

De volgende stap durven te zetten.

"Het heeft mij enorm geholpen. Ik twijfelde al heel lang over mijn werk en door dit traject heb ik geleerd en ingezien hoe en welke stappen ik kan zetten om geluk te halen uit mijn werk."

Heidi Winkelhorst

WAT LEVERT ONLINE LOOPBAANCOACHING JE OP?


Aan het eind van dit online programma heb je:

 • check
  een helder begrip van jezelf, je talenten, interesses, ambities, drijfveren, mogelijkheden en belemmeringen;
 • check
  duidelijkheid over wat je echt wilt;
 • check
  meer zelfvertrouwen waardoor je durft te gaan voor je droombaan;
 • check
  geleerd en ingezien hoe en welke stappen je kunt zetten om geluk te halen uit je werk;
 • check
  handvatten gekregen om je eigen loopbaan te regisseren;
 • check
  hernieuwde energie en enthousiasme;
 • check
  lef en vertrouwen dat je je doel bereikt.

Je ontdekt dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je nu denkt!

hoe werkt het...?


direct aan de slag


Nadat je betaald hebt, word je doorgeleid naar de inlogpagina van de online ledenomgeving waar je kunt inloggen. Daarna kun je direct starten met het online loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN.

online ledenomgeving


Je krijgt voor altijd toegang tot het online loopbaancoaching programma MIJNloopbaanPLAN.

thuis in je eigen tempo


Je bepaalt zelf je tempo en je mag er zo lang over doen als je zelf wilt. Je kunt eraan werken op momenten die jou het beste uitkomen.

digitaal werkboek


Uitgebreid werkboek met 42 oefeningen die hun nut in mijn praktijk bewezen hebben.

je hebt geen reistijd


Je hoeft er de deur niet voor uit en je bent dus geen tijd aan reizen kwijt. 

facebookgroep


Je krijgt toegang tot de besloten Faceboekgroep: MIJNloopbaanPLAN. Deze groep kun je perfect gebruiken om vragen te stellen,  te brainstormen, inspiratie op te doen,  et cetera. Door je te omringen met inspirerende gelijkgestemde vrouwen zie je dat het je veel makkelijker afgaat.

DOEN WAT JE ECHT LEUK VINDT EN WAAR JE ECHT GOED IN BENT

Loopbaancoaching Unique-loopbaancoaching

Ik ben Jolanda Grevers. Al sinds 2010 help ik vrouwen bij het ontdekken van hun talenten, passies en drijfveren en hoe zij deze kunnen vertalen naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Vaak hoger opgeleide vrouwen die twijfelen over hun baan: geen plezier meer hebben in hun werk en op de automatische piloot functioneren.

Daarvoor en ook in de afgelopen jaren heb ik diverse banen gehad. Totdat het niet meer ging en ik maar een oplossing zag: kiezen voor mijzelf, doen wat ik wil en waar ik echt goed in ben. Na ruim een jaar kan ik niet anders dan concluderen dat dit mijn beste loopbaankeuze ooit is geweest. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk.

Voor mij is het benutten van eigen kracht, talenten en persoonlijke groei de basis voor een plezierige en succesvolle loopbaan. Dit ervaar ik ook bij mijn klanten aan het einde van een loopbaantraject. 

Online loopbaancoaching bij Unique-loopbaancoaching begeleidt je stap voor stap naar een baan die ECHT bij jou past. Je ontdekt hoe jij je talenten, dromen en verlangens kunt vertalen naar een baan. Het enige dat je hoeft te doen is lezen en alle oefeningen maken.

veelgestelde vragen


wat is een online leeromgeving?


​Je krijgt toegang tot dit deel van de website door middel van een login. Je maakt daarvoor een account aan met gebruikersnaam en wachtwoord. Het online loopbaancoaching programma MIJNloopbaanPLAN en het digitale werkboek kun je vinden in deze online leeromgeving. Onbevoegden hebben geen toegang.

zit er persoonlijke begeleiding bij?


Nee. Dit programma is zo samengesteld dat je het zelfstandig kunt doorlopen. Stap voor stap wordt alles helder uitgelegd en het werkboek is zo opgesteld dat je zelfstandig de oefeningen kunt maken. Mocht je vragen hebben over de stappen of de opdrachten, kun je ze stellen in de besloten Facebookgroep. Hier neem ik uiteraard ook aan deel en beantwoord ik vragen van de groep. Overigens kun je aan mij geen inhoudelijke vragen over de oefeningen stellen. Je kunt wel andere leden vragen om met je mee te kijken en denken. Wil je meer persoonlijke en individuele coaching van mij, dan past het persoonlijk loopbaantraject beter bij je.

ik heb geen facebookaccount


Als je geen Facebookaccount wilt, maak dan een account aan zonder deze actief te gebruiken. Maak een account aan waar je verder niets mee doet, maar waarmee je wél toegang krijgt tot de besloten Facebookgroep. Zo kun je toch profiteren van de ervaringen en inzichten die daar gedeeld worden, de steun van de andere leden en vragen die gesteld worden. Ook kun je zelf vragen stellen.

Is 197,- niet heel veel geld?


Nee, dat is niet veel geld. Het is een investering in je eigen toekomst. Omdat je na afloop van dit traject precies weet wat je wilt, welke baan het beste bij je past en je zelfvertrouwen en zelfkennis is vergroot, is je kans op het vinden van je  "droombaan" veel groter geworden. Dus dit online loopbaanprogramma heb je al heel snel terug verdiend.

hoeveel tijd moet ik besteden aan het online programma?


Je mag zelf je eigen tempo bepalen, maar om te voorkomen dat je aandacht verslapt, adviseer ik je gemiddeld 2 uur per week eraan te besteden. Sommige deelnemers besteden er veel meer tijd aan. Anderen weer minder. Maar probeer dit aan te houden.

is de betaling veilig?


Ja, de betaling is veilig. Nadat je op de knop “Direct Toegang!” hebt geklikt, ga je naar de betaalpagina waar je je NAW-gegevens invult. Daarna ga je naar het veilig gedeelte van mijn site. Dan kies je een betaalmethode en je klikt op "ga verder".

Kies je voor IDEAL dan ga je naar het beveiligde gedeelte van jouw bank. Kies je voor Paypal dan ga je naar het beveiligde deel van Paypal. Kies je voor Bancontact/Mister Cash dan ga je naar het beveiligde deel van Bancontact/Mister Cash.

Wanneer de betaling is afgerond krijg je vanzelf de e-mail met de informatie over het online loopbaanprogramma MIJNloopbaanPLAN.

Heb je vragen over het online loopbaancoaching programma MIJNloopbaanPLAN? Stuur mij een e-mail en je hoort z.s.m. van mij.

JE KUNT THUIS OP DE BANK, OP MOMENTEN DIE JOU HET BESTE UITKOMEN, IN JE EIGEN TEMPO DIRECT AAN DE SLAG!

je investering

197,00


wil jij dit ook?

meld je nu aan en start vandaag nog.

Twijfel niet langer, doe mee en start vandaag nog met het online loopbaancoaching programma bij Unique-loopbaancoaching.

​Bonus

Levenslange updates van het online loopbaancoaching programma. Elke keer als ik het Online Loopbaanprogramma MIJNloopbaanPLAN uitbreid of verbeter, krijg je van mij een e-mail met de update.

© 2019 Unique-loopbaancoaching