MIJNloopbaanPLAN

In 10 stappen naar werk dat écht bij je past!

Herken jij dit?

Ben jij een ambitieuze vrouw die ontevreden is met haar baan?

Geeft je baan je geen voldoening?

Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit?

Heb je het gevoel dat je onvoldoende uit jezelf haalt?

Loop je vast in je zoektocht naar een baan die echt bij jou past, omdat je niet weet wat je echt wilt en waar je echt goed in bent?

Wil jij ook...

Elke dag fluitend naar je werk gaan?

Wil je een baan die jou echt inspireert en waarmee je het beste uit jezelf haalt?

Een volgende loopbaanstap zetten en het roer omgooien?​

Weten wat je wilt en hoe je dit kunt realiseren​?

Een leuke baan met uitdaging, waarbij je doet waar je goed in bent en jij je fanatiek voelt?

Je loopbaandroom najagen?

Je ontdekt dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je nu denkt!

Met deze 10 stappen kun jij dit bereiken!

Ben jij die ambitieuze vrouw met een hbo of wo-werkniveau en ben je op zoek naar een baan die écht bij je past?

Ontdek dan stap voor stap jouw talenten, drijfveren, ambities en mogelijkheden!

stap 1/2

1/2

Huidige situatie

Waar sta ik nu?


Wensen

Wat wil ik bereiken?

stap 3

3

Wie ben ik?

Mijn levensverhaal & persoonlijkheid

stap 4

4

Wat wil ik?

Drijfveren, inspiratiebronnen & interesses

stap 5

5

Wat vind ik belangrijk?

Waarden, behoeften, dromen & motivatie

stap 6

6

Waar ben ik goed in?

Talenten, kennis & vaardigheden

stap 7

7

Arbeidsmarktverkenning

Welke banen spreken mij aan? In welke omgeving kom ik het best tot mijn recht?

stap 8

8

Wat houdt mij tegen?

Belemmerende overtuigingen & remmende gedachten

stap 9

9

Keuze maken

Hoe maak ik een keuze en welke consequentie heeft mijn keuze?

stap 10

10

Hoe ga ik het aanpakken?

Doelen vaststellen & actieplan opstellen

Een voorproefje

Ben jij geïnteresseerd? Maar wil je graag eerst even neuzen in het programma? Geen probleem dat kan. 

Download het gratis e-book 'Ontdek je droombaan'. Dit e-book is een verkorte versie van het totale programma. Lees, en ontdek of het bij je past.  

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct het gratis e-book.

Testimonials

Je krijgt een helder beeld van: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat zoek ik en in welk bedrijf zou ik het beste kunnen aarden.

​"Het is goed geschreven. De oefeningen zijn duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd. De oefeningen laten je stilstaan bij dingen en dwingen je om over veel dingen goed na te denken."

Anita Seinhorst-Lammers

​Ik weet nu wat ik echt wil.

​"Het heeft mij duidelijkheid gegeven over wat ik wil en kan en daardoor kan ik gerichter solliciteren. Dit geeft mij rust en zelfvertrouwen."

Ineke

De volgende stap durven te zetten.

​"Het heeft mij enorm geholpen. Ik twijfelde al heel lang over mijn werk en door dit traject heb ik geleerd en ingezien hoe en welke stappen ik kan zetten om geluk te halen uit mijn werk."

Heidi Winkelhorst

 Door de jaren heen heb ik de beste methodieken, tools en oefeningen bij elkaar gebracht in het Online Loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN: In 10 stappen naar werk dat echt bij je past.

Wat levert MIJNloopbaanPLAN je op?

Aan het eind van dit traject heb je:

een helder begrip van jezelf, je talenten, interesses, dromen, verlangens, mogelijkheden en belemmeringen.

geleerd en ingezien hoe en welke stappen je kunt zetten om geluk te halen uit je werk.

handvatten gekregen om je eigen loopbaan te regisseren.

lef en vertrouwen dat je je doel bereikt.

Hoe werkt het?

Direct aan de slag

Nadat je betaald hebt, word je doorgeleid naar de inlogpagina van het online loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN waar je je inloggegevens kunt aanmaken. Daarna kun je direct starten met het online loopbaantraject.

Online leeromgeving

​Je krijgt voor altijd toegang tot het online loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN.

Thuis in je eigen tempo

Je bepaalt zelf je tempo en je mag er zo lang over doen als je zelf wilt. Je kunt eraan werken op momenten die jou het beste uitkomen.

Digitaal werkboek

Uitgebreid werkboek met 42 oefeningen die hun nut in mijn praktijk bewezen hebben.  

Duidelijke structuur

​Je begint bij de basis. Stap voor stap kom je tot een antwoord op je loopbaanvraag en kom je erachter wat je moet doen om je doel te bereiken.

Facebook groep

Je krijgt toegang tot de besloten Faceboekgroep: MIJNloopbaanPLAN. Deze groep kun je perfect gebruiken voor vragen stellen, brainstormen, inspiratie opdoen etc.. Door je te omringen met inspirerende gelijkgestemde vrouwen zie je dat het je veel makkelijker gaat.

Je hebt geen reistijd

Je hoeft de deur niet uit. 

Wil je een voorproefje van wat je van het Online Loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN kunt verwachten?

Download dan hier het gratis e-book 'Ontdek je droombaan'.

Jolanda Grevers Loopbaancoach

Jolanda Grevers

Loopbaancoach​

"Doen wat je wilt en waar je goed in bent"

Ik ben Jolanda Grevers. Al sinds 2010 help ik vrouwen bij het ontdekken van hun talenten, passies en drijfveren en hoe zij deze kunnen vertalen naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Vaak hoger opgeleide vrouwen die twijfelen over hun baan: geen plezier meer hebben in hun werk en op de automatische piloot functioneren.

Daarvoor en ook in de afgelopen jaren heb ik diverse banen gehad. Totdat het niet meer ging en ik maar een oplossing zag: kiezen voor mijzelf, doen wat ik wil en waar ik echt goed in ben. Na ruim een jaar kan ik niet anders dan concluderen dat dit mijn beste loopbaankeuze ooit is geweest. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk.

Voor mij is het benutten van eigen kracht, talenten en persoonlijke groei de basis voor een plezierige en succesvolle loopbaan. Dit ervaar ik ook bij mijn klanten aan het einde van een loopbaantraject.

Veelgestelde vragen

Wat is een online leeromgeving?

Je krijgt toegang tot dit deel van de website door middel van een login. Je maakt daarvoor een account aan met gebruikersnaam en wachtwoord. Het online loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN en het digitale werkboek kun je vinden in deze online leeromgeving. Onbevoegden hebben geen toegang.

Zit er persoonlijke begeleiding bij?

Nee. Dit traject is zo samengesteld dat je het zelfstandig kunt doorlopen. Stap voor stap wordt alles helder uitgelegd en het werkboek is zo opgesteld dat je zelfstandig de oefeningen kunt maken. Mocht je vragen hebben over de stappen of de opdrachten, kun je ze stellen in de besloten Facebookgroep. Hier neem ik uiteraard ook aan deel en beantwoord ik vragen van de groep. Overigens kun je aan mij geen inhoudelijke vragen over de oefeningen stellen. Je kunt wel andere leden vragen om met je mee te kijken en denken. Wil je meer persoonlijke en individuele coaching van mij, dan past het persoonlijk loopbaantraject beter bij je.

Ik heb geen Facebookaccount.

Als je geen Facebookaccount wilt, maak dan een account aan zonder deze actief te gebruiken. Maak een account aan waar je verder niets mee doet, maar waarmee je wél toegang krijgt tot de besloten Facebookgroep. Zo kun je toch profiteren van de ervaringen en inzichten die daar gedeeld worden, de steun van de andere leden en vragen die gesteld worden. Ook kun je zelf vragen stellen.

Is € 197 niet heel veel geld?

Nee, dat is niet veel geld. Het is een investering in je eigen toekomst. Omdat je na afloop van dit traject precies weet wat je wilt, welke baan het beste bij je past en je zelfvertrouwen en zelfkennis is vergroot, is je kans op het vinden van je  "droombaan" veel groter geworden. Dus dit online loopbaantraject heb je al heel snel terug verdiend.

Hoeveel tijd moet ik besteden aan het online loopbaantraject?

​Je mag zelf je eigen tempo bepalen, maar om te voorkomen dat je aandacht verslapt, adviseer ik je gemiddeld 2 uur per week eraan te besteden. Sommige deelnemers besteden er veel meer tijd aan. Anderen weer minder. Maar probeer dit aan te houden.

Is de betaling veilig?

Ja, de betaling is veilig. Nadat je op de knop “Direct Toegang!” hebt geklikt, ga je naar de betaalpagina waar je je NAW-gegevens invult. Daarna ga je naar het veilig gedeelte van mijn site. Dan kies je een betaalmethode en je klikt op "ga verder".

​Kies je voor IDEAL dan ga je naar het beveiligde gedeelte van jouw bank. Kies je voor Paypal dan ga je naar het beveiligde deel van Paypal. Kies je voor Bancontact/Mister Cash dan ga je naar het beveiligde deel vanBancontact/Mister Cash. Wanneer de betaling is afgerond krijg je vanzelf de e-mail met de informatie over het online loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN.

Heb je vragen? Stuur mij een e-mail en je hoort z.s.m. van mij. E-mail: info@unique-loopbaancoaching.nl

Dit traject begeleidt je stap voor stap naar een een baan die ECHT bij jou past. Je ontdekt hoe jij je talenten, dromen en verlangens kunt vertalen naar een baan. Het enige dat je hoeft te doen is lezen en alle oefeningen maken.

Je kunt thuis, op momenten die jou het beste uitkomen, in je eigen tempo direct aan de slag! 

JE INVESTERING

197,00 (incl. btw) 

Wil jij dit ook?

Meld je dan nu aan en start vandaag nog!​

Als je op "Direct Toegang" klikt, kom je in de betaalomgeving waar je veilig kunt betalen. 

Twijfel niet langer, doe mee en start vandaag nog met het online loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN.

​Bonus

levenslange updates van het Online Loopbaantraject.  Elke keer als ik het Online Loopbaantraject MIJNloopbaanPLAN uitbreid of verbeter, krijg je van mij een e-mail met de update.

© 2016 Unique-loopbaancoaching