Wil jij ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen?

Weer met plezier naar je werk - doen wat je echt leuk vindt om te doen.

Elke dag plezier in je werk  

Wat als je elke dag fluitend naar je werk gaat, doet wat je echt superleuk vindt om te doen. Plezier en voldoening ervaart in plaats van frustratie en stress.


Hoe heerlijk is het om na een dag werken voldaan naar huis te gaan en nog energie over te hebben om leuke dingen te doen. 

Waarom zo lang  geworsteld met...

Jarenlang hobbelde ik van de ene baan naar de andere baan. Banen niet bij mij paste en waar ik niet blij van werd. Steeds weer. Totdat ik besefte dat het de hoogste tijd was om uit te zoeken wat ik echt leuk vindt om te doen. 


Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik las een flinke stapel 'zelf-hulp' boeken. Praatte er met vriendinnen over. Maar ik kwam geen stap verder en mijn frustratie groeide.


Voor mij veranderde er veel toen ik besefte dat ik weer bewust verbinding moest maken met mijn unieke innerlijke wijsheid. Stil worden, naar binnen keren en schrijven. Daar vond ik de antwoorden op mijn vraag: 'Wat vind ik echt het allerleukst om te doen?' 


Ik ben gaan doen wat ik echt het allerliefst doe. Vrouwen coachen in mijn eigen praktijk voor loopbaancoaching. Ik ga nu elke dag fluitend naar mijn werk. Ik ervaar veel plezier en voldoening en werken voelt voor mij meestal niet meer als werken. Ik doe niets liever dan dit. 


Nu denk ik waarom heb ik hier zo lang mee geworsteld. Ik had mijzelf zoveel struggles en stress kunnen besparen. 

Ontdek je passie


Op zoek gaan naar mijn passie en kiezen voor doen wat ik het allerliefst doe, was de beste keuze die ik kon maken. Ik wou dat ik jaren eerder met mijn zoektocht naar mijn passie was gestart. Niet in mijn uppie, maar samen met een coach. Een coach die mij in contact bracht met mijn unieke innerlijke wijsheid. De plek waar je alle antwoorden kunt vinden. Want mij heeft het zoveel moois gebracht en dat gun ik jou ook. Daarom heb ik speciaal voor jou dit loopbaantraject ontwikkeld. 

Komt je dit bekend voor? 


 • Je gaat met steeds minder plezier naar je werk omdat je geen plezier meer in je werk ervaart en na een dag werken kom je vaak moe en chagrijnig thuis.
 • Steeds vaker speel je met de gedachte om een nieuwe baan te gaan zoeken. Want dit is niet wat je wil. Je wilt een baan waarin je plezier ervaart. Een baan waarin je doet wat je echt leuk vindt om te doen. Gelukkig zijn op je werk. Maar je hebt geen idee wat je echt leuk vindt om te doen. 
 • Je wilt een bewuste en juiste keuze maken omdat je niet weer een baan wilt waar je niet echt blij van wordt, maar je hebt geen idee wat je echt leuk vindt om te doen.  
 • Steeds wanneer je op zoek gaat naar die leuke baan en vacatures sites bekijkt, slaat de onzekerheid en twijfel toe. Je hebt geen flauw idee wat je wilt, omdat je niet weet wat je echt leuk vindt om te doen. Er gaan allerlei ideeën er door je hoofd, maar veel verder kom je niet. Je praat er met anderen over, maar ook zij kunnen je niet echt verder helpen.
 • Je wilt een leuke baan, een baan waarin je doet wat je echt leuk vindt. Plezier ervaart en weer elke dag fluitend naar je werk gaan. Maar je hebt geen idee hoe. 

Je bent niet alleen. Velen worstelen hiermee en blijven maar in kringetjes ronddraaien, zonder over te gaan tot gerichte actie.  Blijven doen wat ze niet echt leuk vinden omdat ze geen idee hebben wat ze wel heel leuk vinden,

Voor jou hoeft dit niet zo te blijven

Het kan anders. Er is een manier waarop jij kunt ontdekken wat je echt heel leuk vindt om te doen, weer elke dag fluitend naar je werk gaan. Doen wat je echt leuk vindt om te doen. Zonder 's avonds doodmoe en chagrijnig thuis te komen. 

Wat zou dit voor jou betekenen? 


Wat gebeurt er wanneer je weer elke dag met plezier naar je werk gaat? Wat doet het met je wanneer je weer dagelijks voldoening en plezier in je werk ervaart, omdat je doet wat je echt superleuk vindt om te doen? Hoe voel  jij je?

Stel je eens voor dat je...

 • weet wat je echt leuk vindt om te doen
 • exact weet wat je moet doen om weer plezier en voldoening in je werk te ervaren en elke dag weer fluitend naar je werk gaan 
 • de moed hebt om op zoek te gaan naar die leuke baan 
 • heel gericht op zoek kunt gaan naar die nieuwe leuke baan omdat je weet wat je wilt
 • elke dag fluitend naar je werk gaat
 • plezier hebt en doet wat je echt superleuk vindt om te doen
 • vrolijk en energiek thuiskomt na een dag werken

De oplossing: contact maken met je innerlijke wijsheid & de juiste vragen stellen 

Ik heb de afgelopen jaren veel vrouwen begeleid bij het vinden van hun passie. Vaak hadden ze geen flauw idee waar te beginnen. In je uppie ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen, is lastig. Ze waren dan ook blij om samen met mij aan de slag te gaan, op zoek naar hun passie. Weten wat je echt leuk vindt om te doen, geeft je zoveel. Rust, positieve energie en zelfvertrouwen. Je kunt gericht zoeken naar die superleuke baan. Want je weet wat te doen. 

Wil jij ook heel graag ontdekken wat jij echt leuk vindt om te doen? Je kunt zelf in je uppie aan de slag gaan, maar dit is zo frustrerend en tijdrovend. Jezelf de juiste vragen stellen en de antwoorden vinden waar je echt wat mee kunt, is lastig. 

Wanneer we samen gestructureerd aan de slag gaan, ik jou de juiste vragen stel, met je meedenk en je uitdaag om buiten je comfortzone te stappen, wordt het een stuk simpeler en leuker. Ik weet zeker dat je je passie vindt. 

Maar hoe kom je daar?

Als je zelf in je uppie alles al hebt geprobeerd en nog geen stap verder bent gekomen dan ligt het maar aan één ding: de vragen die je aan jezelf stelt. Wanneer je contact maakt met je innerlijke wijsheid, daarna de juiste vragen stelt en je hart volgt, dan is de kans aanzienlijk dat je tot verrassende inzichten komt ten aanzien van je eigen passie. 

Ontdek je passie loopbaantraject

 • Je krijgt per stap inspirerende vragen om te beantwoorden
 • Ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen
 • Een concreet stappenplan zodat je de juiste stappen kunt zetten naar meer plezier in je werk
 • Na het maken van alle oefeningen en het feedback gesprek ben je enthousiast en geïnspireerd om met je passie aan de slag te gaan. 
 • Meer doen wat je echt leuk vindt in een leuke baan

Wat krijg je?

Een fysiek werkboek 

Een stap voor stap werkboek met 40 waardevolle oefeningen. Je krijgt het werkboek met de post opgestuurd.

Persoonlijke feedback

Wanneer je alle oefeningen hebt gemaakt, krijg je van mij persoonlijke feedback op de gemaakte oefeningen. 

Verdiepingsgesprek

Gaan we samen dieper in op de uitgewerkte oefeningen en op mijn feedback. Ook deel ik met je, mijn inzichten en ideeën, met als doel je tot nog meer nieuwe inzichten te laten komen.

Digitaal passieplan

Een digitaal passieplan waarin je stap voor stap aangeeft hoe je meer passie in je werkleven gaat brengen. Maar ook wanneer je welke stappen gaat zetten.

Stappenplan

 1. 1
  Wat is je passie?
 2. 2
  Wat vind je niet leuk om te doen?
 3. 3
  Vragen die jij jezelf kunt stellen
 4. 4
   Piekmomenten
 5. 5
  Inspiratiebronnen
 6. 6
  Passielijst
 7. 7
  Passiemeter
 8. 8
  Passiemoodboard
 9. 9
  Hoe kun jij je passie in praktijk brengen?
 10. 10
  Stappenplan opstellen

Wat zeggen anderen over dit traject

 Iris Hanegraaf - van Grunsven

De inhoud van het werkboek is goed opgebouwd en er is voldoende ruimte voor de uitwerkingen. Het fijne aan het werkboek is, dat elk hoofdstuk bestaat uit meerdere opdrachten en dus uitgesmeerd wordt over een langere periode. Hierdoor word je op verschillende manieren gestimuleerd na te denken over je passies. Het analyseren van het moodboard (dat overigens aan de muur hangt!), zorgde ervoor dat mijn ambities echt geland zijn en ik ermee aan de slag ben gegaan deze te realiseren. Dank je wel Jolanda.

Hoe werkt het?


01

Ontdek je passie header

Zelf thuis aan de slag

Nadat ik je betaling heb ontvangen ontvang je van mij binnen vier werkdagen het werkboek per post.

Daarna ga je zelf thuis in je eigen tempo, aan de slag met de oefeningen. Jijzelf bepaald hoe lang je erover doet. 

02

Ontdek je passie analyse & feedback Unique-loopbaancoaching

Analyse & rapportage

Wanneer je het hele werkboek hebt doorlopen, alle oefeningen hebt gemaakt, ga ik voor je aan de slag.

Per post of mail ontvang ik van je de uitwerkte oefeningen. Ik ga daarna analyseer ik de uitwerkte oefeningen en deel ik mijn feedback, bevindingen en ideeën in een rapportage, speciaal voor jou uitwerkt.  

03

Ontdek je passie feedback Unique-loopbaancoaching

Samen aan de slag

Tenslotte gaan we samen aan de slag. We gaan samen dieper in op de oefeningen, mijn feedback en mijn bevindingen. 

Ook deel ik met je, mijn inzichten en ideeën die tijdens dit gesprek bij mij ontstaan, met als doel je tot nog meer nieuwe inzichten te laten komen.

Jolanda Grevers

Eigenlijk is het heel simpel. Het is een kwestie van gewoon doen, stap voor stap. Zet een stap en kijk wat er gebeurt. 

FAQ

Hoe weet ik of dit loopbaantraject echt iets voor mij is?

Heb je twijfels en voel je niet een volle ja, maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan gaan we samen onderzoeken of dit loopbaantraject voor jou geschikt is. 

Kan ik vragen stellen wanneer ik met de oefeningen bezig ben?

Wanneer je vragen hebt over de oefeningen of support, mag je me altijd een mail sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Hoeveel tijd kost en volgen van dit loopbaantraject mij?

Mijn advies is om minimaal twee uur per week met de oefeningen aan de slag te gaan. Plan wekelijks twee uur hiervoor in je agenda. Doe je dit niet dan is de kans aanwezig dat het werkboek onaangeroerd in de kast komt te liggen. Dat is doodzonde en zonde van je geld. 

Hoe lang mag ik er over doen?

Na aanschaf van dit traject heb je twaalf maanden de tijd om de oefeningen te maken en een verdiepingsgesprek met mij in te plannen. 

Je investering

245,-

Ik wil mij aanmelden voor het ontdek je passie loopbaantraject.

Nadat ik je betaling heb ontvangen, ontvang je binnen drie werkdagen via de post je werkboek.