Ontdek  je passie loopbaantraject

Wil jij ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen en weer plezier in je werk ervaren?

Ontdek wat jij echt leuk vindt om te doen, zodat je gericht kunt zoeken naar die leuke baan. De baan waar jij echt blij van wordt omdat je kunt doen wat je echt het allerliefst doet. 

Wil je een leuke nieuwe baan waarin je weer plezier en voldoening ervaart?

Een baan waarin je doet wat je echt leuk vindt om te doen?

Slim.

Want als je doet wat je echt leuk vindt om te doen, ga je elke dag fluitend naar je werk. Voel je je energiek, heb je plezier in je werk en ben je in je element op je werk.

Alleen... je hebt geen flauw idee wat je echt heel leuk vindt om te doen. Je hebt werkelijk geen idee. 

Waarom?

Lees verder en ontdek hoe jij dit probleem kunt oplossen. 

Komt je dit bekend voor? 

 • Je gaat met steeds minder plezier naar je werk omdat je geen plezier meer in je werk ervaart en na een dag werken kom je vaak moe en chagrijnig thuis.
 • Steeds vaker speel je met de gedachte om een nieuwe baan te gaan zoeken. Want dit is niet wat je wil. Je wilt een baan waarin je plezier ervaart. Een baan waarin je doet wat je echt leuk vindt om te doen. Gelukkig zijn op je werk. Maar je hebt geen idee wat je echt leuk vindt om te doen. 
 • Je wilt een bewuste en juiste keuze maken omdat je niet weer een baan wilt waar je niet echt blij van wordt, maar je hebt geen idee WAT.  
 • Steeds wanneer je op zoek gaat naar die leuke baan en vacatures sites bekijkt, slaat de onzekerheid en twijfel toe. Je hebt geen flauw idee wat je wilt, omdat je niet weet wat je echt leuk vindt om te doen. Er gaan allerlei ideeën er door je hoofd, maar veel verder kom je niet. Je praat er met anderen over, maar ook zij kunnen je niet echt verder helpen.
 • Je wilt een leuke baan, een baan waarin je plezier en voldoening ervaart en weer elke dag fluitend naar je werk gaan. 

Velen worstelen hiermee en blijven maar in kringetjes ronddraaien, zonder over te gaan tot gerichte actie en die baan vinden waar ze echt gelukkig van worden. 

Voor jou hoeft dit niet zo te blijven

Er is een manier waarop jij kunt ontdekken wat jij echt heel leuk vindt om te doen, weer elke dag fluitend naar je werk gaan. Zonder 's avonds doodmoe en chagrijnig thuis te komen. Zonder te balen van je baan omdat je je baan niet leuk vindt.

Wat zou dit voor jou betekenen? 

Wat gebeurt er wanneer je weer elke dag met plezier naar je werk gaat? Wat doet het met je wanneer je weer dagelijks voldoening en plezier in je werk ervaart, omdat je doet wat je echt superleuk vindt om te doen? Hoe voel  jij je?

Stel je eens voor dat je:

 • weet wat je echt leuk vindt om te doen
 • exact weet wat je moet doen om weer plezier en voldoening in je werk te ervaren en elke dag weer fluitend naar je werk te gaan
 • de moed hebt om op zoek te gaan naar die leuke baan 
 • heel gericht op zoek kunt gaan naar die nieuwe leuke baan omdat je weet wat je wilt
 • elke dag fluitend naar je werk gaat
 • plezier hebt en doet wat je echt superleuk vindt om te doen
 • vrolijk en energiek thuiskomt na een dag werken

Elke dag fluitend naar je werk gaan en doen wat je echt leuk vindt om te doen en weer plezier en voldoening ervaren in je werk.

Hoe kom je daar?

In het loopbaantraject Ontdek je passie, ontdek je wat jij echt leuk vindt om te doen, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar een nieuwe leuke baan en ook jij weer plezier en voldoening in je werk ervaart.

Wat krijg je?

Een simpel en doeltreffend stappenplan  

Een praktische, eenvoudige en gestructureerde manier om te ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen.

Een fysiek werkboek 

In het werkboek staan 40 waardevolle oefeningen. Je krijgt het werkboek met de post opgestuurd.

Persoonlijke feedback

Wanneer je alle oefeningen hebt gemaakt, krijg je van mij persoonlijke feedback op de oefeningen. 

Verdiepingsgesprek

Gaan we samen dieper in op de oefeningen en op mijn feedback. Ook deel ik met je, mijn inzichten en ideeën, met als doel je tot nog meer nieuwe inzichten te laten komen.

Stappenplan

 1. 1
  Wat is je passie?
 2. 2
  Wat vind je niet leuk om te doen?
 3. 3
  Vragen die jij jezelf kunt stellen
 4. 4
   Piekmomenten
 5. 5
  Inspiratiebronnen
 6. 6
  Passielijst
 7. 7
  Passiemeter
 8. 8
  Passiemoodboard
 9. 9
  Hoe kun jij je passie in praktijk brengen?
 10. 10
  Stappenplan opstellen

Wat anderen zeggen over dit traject

"Mijn ambities zijn echt geland en ik ben ermee aan de slag gegaan om ze te realiseren."

De inhoud van het werkboek is goed opgebouwd en er is voldoende ruimte voor de uitwerkingen. Het fijne aan het werkboek is, dat elk hoofdstuk bestaat uit meerdere opdrachten en dus uitgesmeerd wordt over een langere periode. Hierdoor word je op verschillende manieren gestimuleerd na te denken over je passies. Het analyseren van het moodboard (dat overigens aan de muur hangt!), zorgde ervoor dat mijn ambities echt geland zijn en ik ermee aan de slag ben gegaan deze te realiseren. Dank je wel Jolanda.

 Iris Hanegraaf - van Grunsven

Jolanda Grevers

Wat vind ik echt superleuk om te doen?

Het fenomeen "passie" intrigeert mij al sinds de middelbare school. Toen is mijn zoektocht naar mijn passie begonnen. Het heeft eventjes geduurd voordat ik wist wat ik echt wilde: loopbaancoach worden. Want mijn passie was en is: mensen helpen ontdekken welke baan echt bij ze past zodat kunnen doen wat ze echt het allerliefst willen doen. En op mijn 21ste startte ik met de 4-jarige hbo-opleiding Loopbaanbegeleiding. 

Na jaren waarin ik niet heb gedaan wat ik echt graag wilde doen, ben ik 2014 gaan doen wat ik het allerliefst doe. Ik richtte Unique-loopbaancoaching op. 

Kiezen voor mijn passie en doen wat ik het allerliefst doe, was de beste keuze die ik kon maken.

Jolana Grevers

Wanneer je dagelijks passie in je werk ervaart, wordt je werkleven een stuk leuker omdat je veel meer plezier ervaart.

Hoe werkt het?

Nadat ik je betaling heb ontvangen ontvang je van mij binnen vier werkdagen het werkboek per post. Daarna ga je zelf thuis in je eigen tempo aan de slag met de oefeningen. Wanneer je het hele werkboek hebt doorlopen, alle oefeningen hebt gemaakt, gaan we samen verder aan de slag.

Je investering 

Inhoud ontdek je passe