Online programma ontdek je passie

Ontdek wat je echt superleuk vindt om te doen.

Herkenbaar? 

 • Ik wil een leuke baan, maar ik weet niet wat ik leuk vind. Hoe kan ik ontdekken wat ik echt leuk vind?
 • Ik vind mijn baan niet leuk meer en daarom wil ik graag een nieuwe leuke baan zoeken, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
 • Ik heb nog geen duidelijk beeld van mijn interesses. Hoe kom ik daar achter?
 • Wanneer ik op het web op zoek ga naar leuke banen zie ik zoveel mogelijkheden, maar wat vind ik nu echt heel erg leuk en past ook bij mij?
 • Ik vind zoveel leuk, maar hoe kom ik er achter wat ik echt leuk vind? 
Quote Unique-loopbaancoaching

Met het online programma Ontdek je passie ontdek je wat je echt superleuk vindt om te doen. En je komt een stapje dichterbij meer plezier en bevlogenheid in je baan. 

Online programma Ontdek je passie

Een simpele en doeltreffende manier om je passie te ontdekken

Een praktische, eenvoudige en gestructureerde manier om erachter te komen wat je echt leuk vindt om te doen.

... volg mijn negen stappen

Makkelijk stap voor stap uit te voeren.

Een praktisch online werkboek boordevol oefeningen

Eenvoudig met 1 click te downloaden.

Jolana Grevers

Wanneer je dagelijks passie in je werk ervaart, wordt je werkleven een stukje leuker.

Jolanda Grevers

Wat vind ik echt superleuk om te doen?

Het fenomeen "passie" intrigeert mij al sinds de middelbare school. Toen is mijn zoektocht naar mijn passie begonnen. Het heeft eventjes geduurd voordat ik wist wat ik echt wilde: loopbaancoach worden. Want mijn passie was en is: mensen helpen ontdekken welke baan echt bij ze past zodat kunnen doen wat ze echt het allerliefst willen doen. En op mijn 21ste startte ik met de 4-jarige hbo-opleiding Loopbaanbegeleiding. 

Na jaren waarin ik niet heb gedaan wat ik echt graag wilde doen, ben ik 2014 gaan doen wat ik het allerliefst doe. Ik richtte Unique-loopbaancoaching op. 

Kiezen voor mijn passie en doen wat ik het allerliefst doe, was de beste keuze die ik kon maken.

Ontdek je passie

Ik ben na mijn studie gaan twijfelen of mijn keuze wel de juiste was. Was het echt wel mijn passie?  Gevolg: ik ben jarenlang van de ene naar de andere baan gehobbeld, zoekende naar mijn passie en steeds weer een illusie armer. Ik wou dat ik tijdens mijn zoektocht een duidelijk stappenplan had om mijn passie te ontdekken. Dan was mij veel stress en slapeloze bespaard gebleven. Daarom heb ik speciaal voor het online programma Ontdek je passie gemaakt. 

stappenplan-ontdek-je-passie

Ontdek in 9 stappen je passie

Stap voor stap programma + werkboek

In 9 stappen en met behulp van simpele doeltreffende vragen en oefeningen begeleidt het online programma ontdek je passie je door deze stappen.

 1. 1
  Wat is je passie?
 2. 2
  Vragen die jij jezelf kunt stellen
 3. 3
   Piekmomenten
 4. 4
  Inspiratiebronnen
 5. 5
  Passielijst
 6. 6
  Passiemeter
 7. 7
  Passiemoodboard
 8. 8
  Hoe kun jij je passie in praktijk brengen?
 9. 9
  En nu aan de slag

Resultaten

Je weet wat je echt heel erg leuk vindt om te doen. 

Je hebt actief onderzocht wat je passie is. 


Je weet hoe je meer bevlogenheid in je werk kunt brengen

Je hebt actief onderzocht hoe je meer passie in je werk kunt brengen

Je hebt een passieplan

Je hebt een plan van aanpak opgesteld zodat je weet wat te doen en welke stappen te zetten. 

Hoe werkt het?

Direct aan de slag

Nadat je betaald hebt, word je doorgeleid naar de inlogpagina van de online ledenomgeving waar je kunt inloggen. Daarna kun je direct starten met het online programma 0ntdek je passie.

Online leeromgeving

Je krijgt voor altijd toegang tot het online programma  Ontdek je passie.                                    

Thuis in je eigen tempo

Je bepaalt zelf je tempo en je mag er zo lang over doen als je zelf wilt. Je kunt eraan werken op momenten die jou het beste uitkomen.

Digitaal werkboek

Een werkboek met heel veel vragen en tools voor zelfreflectie en voor het opstellen van een passieplan.

Je hebt geen reistijd

 Je hoeft er de deur niet voor uit en je bent dus geen tijd aan reizen kwijt.                                        

Facebookgroup

Je krijgt toegang tot de besloten Faceboekgroep. Deze groep kun je perfect gebruiken voor vragen stellen, brainstormen, inspiratie opdoen etc.. Door je te omringen met inspirerende gelijkgestemde vrouwen zie je dat het je veel makkelijker gaat.

Wat anderen zeggen over dit programma

"Mijn ambities zijn echt geland en ik ben ermee aan de slag gegaan om ze te realiseren."

De inhoud van het doe-boek is goed opgebouwd en er is voldoende ruimte voor de uitwerkingen. Het fijne aan het doe-boek is, dat elk hoofdstuk bestaat uit meerdere opdrachten en dus uitgesmeerd wordt over een langere periode. Hierdoor word je op verschillende manieren gestimuleerd na te denken over je passies. Het analyseren van het moodboard (dat overigens aan de muur hangt!), zorgde ervoor dat mijn ambities echt geland zijn en ik ermee aan de slag ben gegaan deze te realiseren. Dank je wel Jolanda.

Quote Unique-loopbaancoaching

Iris Hanegraaf - van Grunsven

Je investering 

stappenplan-ontdek-je-passie

Veel gestelde vragen

Wat is een online leeromgeving?

Je krijgt toegang tot dit deel van de website door middel van een login. Je maakt daarvoor een account aan met gebruikersnaam en wachtwoord. Het werkboek Ontdek je passie kun je vinden in de online ledenomgeving. Onbevoegden hebben geen toegang.

Ik heb geen facebookaccount

Als je geen Facebookaccount wilt, maak dan een account aan zonder dat je hem actief gebruikt. Maak een account aan waar je verder niets mee doet, maar waarmee je wél toegang krijgt tot de besloten Facebookgroep. Zo kun je toch profiteren van de ervaringen en inzichten die daar gedeeld worden, de steun van de andere leden en de vragen die gesteld worden. Ook kun je zelf vragen stellen.

Zit er persoonlijke begeleiding bij?

Nee. Dit werkboek is zo samengesteld dat je het zelfstandig kunt doorlopen. Stap voor stap wordt alles helder uitgelegd en het werkboek is zo opgesteld dat je zelfstandig alle vragen kunt beantwoorden. Mocht je vragen hebben over de stappen of de opdrachten, dan kun je ze stellen in de besloten Facebookgroep. Hier neem ik uiteraard ook aan deel en ik beantwoord vragen van de groep. Overigens kun je aan mij geen inhoudelijke vragen stellen. Je kunt wel andere leden vragen om met je mee te kijken en te denken. 

Is de betaling veilig?

Ja, de betaling is veilig. Nadat je op de knop “Direct Toegang!” hebt geklikt, ga je naar de betaalpagina waar je je NAW-gegevens invult. Daarna ga je naar het veilig gedeelte van mijn site. Dan kies je een betaalmethode en je klikt op "ga verder".

Kies je voor IDEAL dan ga je naar het beveiligde gedeelte van jouw bank. Kies je voor Paypal dan ga je naar het beveiligde deel van Paypal. Kies je voor Bancontact/Mister Cash dan ga je naar het beveiligde deel van Bancontact/Mister Cash.

Wanneer de betaling is afgerond krijg je vanzelf de e-mail met de informatie over het programma