__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c4728":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"c4728":{"val":"var(--tcb-color-7)","hsl":{"h":42,"s":0.45,"l":0.01}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c4728":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Gratis loopbaantest

Dit traject heeft mij geholpen om knopen door te hakken.

Het traject heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen. Ik twijfelde al heel lang over mijn werk, maar ik durfde geen volgende stap te zetten. Dit coachingstraject heeft mij geholpen om stappen te zetten en knopen door te hakken. Ik weet nu dat ik bepaalde, soms erg spannende, stappen moet zetten om mijn geluk in werk weer terug te vinden. Ik durf nu het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan. Jolanda luisterde goed naar mijn verhaal en kon goed verwoorden wat ik bedoelde te zeggen. Ook heeft ze veel bruikbare tips en adviezen gegeven. Jolanda heeft mij enorm veel geholpen.

Heidi Winkelhorst

Quote Unique-loopbaancoaching

Het heeft mij duidelijkheid, zelfvertrouwen en rust gegeven.

Al mijn loopbaanvragen zijn tijdens dit traject beantwoord. Ik heb de duidelijkheid gekregen die ik zocht. De inhoud is goed en duidelijk door de 10 stappen. Door de vragen die Jolanda stelde en door het herhalen van mijn antwoorden, is er veel duidelijk geworden. Ook reikte ze veel nieuwe ideeën aan. Nadruk ligt op: wat vind je leuk en hoe vertaal je dat naar een baan? Dat vind ik erg goed aan dit traject. Het heeft mij duidelijkheid, zelfvertrouwen en rust gegeven. Door deze duidelijkheid kan ik nu veel gerichter solliciteren. Ik weet nu heel goed wat ik wel en niet wil. Wat ik wel en niet belangrijk vind in mijn werk.

Ineke

Quote Unique-loopbaancoaching

Ik weet nu wat ik echt wil.

Ik was niet gelukkig in mijn werk en wilde iets anders, maar ik had geen idee hoe of wat. Ik weet nu precies wat ik wil en ik heb al de eerste stappen gezet. Ik ben erg tevreden over het verloop en over het resultaat. Zowel het tempo, de inhoud, als de volgorde van de 10 stappen heb ik als uitstekend ervaren. De opdrachten zijn nuttig. De aanpak van Jolanda heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. Door haar vragen werd ik gedwongen echt goed over alles na te denken en niet aan de oppervlakte te blijven. Ook gaf ze veel goede adviezen en extra informatie. Ik heb mijzelf beter leren kennen. Ik weet nu wat ik kan en wil, en ik heb weer een doel in mijn leven gevonden. Het volgen van een loopbaantraject bij Jolanda is verzekerd van een goed resultaat.


Marieke Endeman

Quote Unique-loopbaancoaching

Ik heb nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekt.

Het coachingstraject heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Door middel van de gesprekken met Jolanda en de afwisselende huiswerkopdrachten ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik heb nieuwe mogelijkheden en kansen ontdekt. Uiteindelijk heeft dit alles geleid tot een concrete oplossing waar ik erg tevreden mee ben. Nu moet ik het laatste stuk zelf doen. Daarom vind ik het fijn om over een halfjaar weer een afspraak met Jolanda te hebben.

Manon Huinink

Quote Unique-loopbaancoaching

Ik weet nu wat ik nodig heb om gelukkig te zijn in mijn werk

Het intensieve loopbaantraject heeft mij geholpen om te ontdekken welke baan echt bij mij past. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben en waar ik enthousiast van word. Ik weet nu wat ik wil en welke stappen kan/moet zetten. De inhoud vond ik interessant en goed. Ik heb mijzelf een stuk beter leren kennen. De oefeningen en de gesprekken met Jolanda hebben mij echt aan het denken gezet. De sfeer tijdens de gesprekken heb ik als erg prettig ervaren, er werd echt naar mij geluisterd. Mijn wensen en de doelen die ik  vooraf heb gesteld zijn gehaald.

Carlijn Visser

Quote Unique-loopbaancoaching

Het heeft mij de moed gegeven krachtige keuzes te maken.

Dankzij dit traject heb ik de moed gekregen om door te pakken en krachtige keuzes te maken, zodat ik echt stappen kan gaan zetten om het roer om te gooien. Er zullen uitdagingen op mijn pad komen, maar ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet dankzij een gedegen loopbaanplan. Ik vind het erg prettig dat de aanpak van Jolanda heel persoonlijk is, zij echt naar mij luistert en dat zij niet met testen werkt.

Ik ben dik tevreden met het bereikte resultaat en ik kan je dit traject echt aanbevelen.

Maartje van Herken

Quote Unique-loopbaancoaching

Gratis droombaangesprek

Wil jij een nieuwe baan zoeken? Een baan die echt bij jou past? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? 

Vraag een gratis droombaangesprek aan.