Werkwijze loopbaancoaching


werkwijze-loopbaancoaching


Elk traject begint met een vrijblijvend oriënterend gesprek, omdat de ‘klik’ met de coach belangrijk is. Een succesvol coachingstraject vraagt om vertrouwen en inzet van beide kanten. Je weet na de kennismaking wat je kunt verwachten en of loopbaancoaching bij Unique-loopbaancoaching de oplossing is voor jou.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding bij Unique-loopbaancoaching?

Loopbaanbegeleiding bij Unique-loopbaancoaching is gericht op zelfbewustzijn, dromen, (her)ontdekken, leren, zelfsturing, overwinnen, kiezen en plannen maken. Jouw persoonlijke, unieke kracht, jouw loopbaandromen en verlangens vormen het uitgangspunt voor de keuze die je maakt. Oplossingsgericht en praktisch gaan we samen aan de slag.

Het is een inspirerende ontdekkingstocht. Ik daag je uit om vrij en onbevangen buiten de bekende kaders te denken. Je wordt losgeweekt uit je patroon van rationaliteit en het kiezen voor het 'bekende'. Je ontdekt dat er veel meer mogelijkheden zijn dan dat je nu denkt. Ik reik je puzzelstukjes aan om het plaatje compleet te maken. Daarbij geef ik je tips en houd ik je een spiegel voor.

“Turn your can'ts into cans and your dreams into plans”

Wil je nu ontdekken welke baan echt bij jou past ?

Lees dan meer over de diensten van Unique-loopbaancoaching

1-op-1-coaching