Gratis werkboek


DE ZEVEN WETTEN

Voor vrouwen die meer uit hun loopbaan willen halen

Wil jij graag vooruit in je loopbaan? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen en je loopbaandroom waarmaken? Wil je absoluut niet stil komen te staan in je loopbaan en vastroesten in een baan waar je niet echt blij wordt? Maar weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? En... word je regelmatig lastiggevallen door dat stemmetje dat steeds zegt: “Dat lukt je toch niet!”

Ja?  lees dan verder 


Hoe haal ik meer uit je loopbaan?

 • Hoe maak ik een keuze die echt bij mij past?
 • Hoe word ik mijn innerlijke criticus de baas? Dat stemmetje dat steeds zegt: “Dat lukt je toch niet!” 
 • Hoe ontdek ik wat ik echt belangrijk vind in mijn loopbaan?
 • Hoe kan ik mijn grenzen verleggen?
 • Hoe voorkom ik dat ik dat ik vroegtijdig opgeef?
 • Hoe leg ik mijn angsten en twijfels het zwijgen op?
 • Hoe voorkom ik dat ik te veel hooi op mijn vork neem?

Dit gratis e-book helpt je op weg bij het vinden antwoorden op deze vragen. 

Ga aan​​​​ de slag met de zeven wetten en ontdek hoe ook jij meer uit jouw loopbaan kunt halen en je loopbaandoelen kunt bereiken.  ​​​​​​

De zeven wetten voor vrouwen die meer uit hun loOpbaan willen halen. 

 • 1
  Gebruik je innerlijke kompas.
 • 2
  Luister niet naar je innerlijke criticus.
 • 3
  Dromen is het sleutelwoord.
 • 4
  Laat jezelf versteld staan.
 • 5
  Stapje voor stapje.
 • 6
  Angst is een slechte raadgever.
 • 7
  Juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Op basis van mijn eigen ervaring en die van mijn klanten heb ik vastgesteld dat dit de zeven wetten zijn om het beste uit jezelf te halen. 

In dit werkboek vind je diverse inzichtvragen en oefeningen. De inzichtvragen zetten je aan tot zelfreflectie en de oefeningen helpen je bij het verder ontwikkelen van de vaardigheden die ervoor zorgen dat jij meer uit je loopbaan kunt halen. 

Wanneer je deze zeven wetten dagelijks toepast zul je ontdekken dat ook jij meer uit je loopbaan kunt halen. 

Ik daag je uit om actief met de oefeningen aan de slag te gaan en zo het beste uit jezelf te halen.

loopbaancoaching

Ik geloof dat als je met zelfvertrouwen, lef en doorzettingsvermogen je eigen route uitstippelt, de dingen doet die jij echt heel graag wilt doen, én daarin gelooft, je veel meer kunt bereiken dan je voor mogelijk had gehouden.

Dit e-book heb ik geschreven om je te helpen jouw loopbaandoelen te bereiken. 

"De zeven wetten voor vrouwen die meer uit hun loopbaan willen halen is een inspiratiebron voor alle vrouwen die het maximale uit hun loopbaan willen halen."

Download snel je gratis e-book, zodat je direct aan de slag kunt 

Jolanda Grevers

Hallo ik ben Jolanda Grevers. Sinds de middelbare school ben ik gefascineerd door: "Hoe haal ik het maximale uit mijzelf?" Jezelf steeds verder ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en steeds meer vooruitgang boeken. 

Mijn motto is dan ook...
Haal elke dag weer het beste uit jezelf en doe wat jij écht wil doen. 

Met dit e-book wil ik je laten ontdekken hoe jij meer uit je loopbaan kunt halen en jouw loopbaandromen kunt realiseren. 

Ik wens je heel veel leesplezier en inspiratie.

Vergeet niet je gratis e-book te downloaden

© 2020 Unique-loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden