Gratis droomdagboek met zes schrijfoefeningen

Maak al schrijvend contact met je grootse dromen.

Herken jij jezelf hierin?

Baal je van je werk? Wil jij graag een volgende stap in je loopbaan zetten? Ben je op zoek naar je droombaan, een baan die echt bij jou past? Maar heb je geen idee hoe jouw droombaan eruitziet? Weet je niet zo goed wat jouw ware grootse dromen zijn? 

Ja? Lees dan verder

Dit boek is bedoeld voor alle vrouwen die serieus werk van hun loopbaandromen willen maken. Voor vrouwen die heel graag willen ontdekken hoe hun hun droombaan eruitziet. Door groots te dromen, je dromen te verkennen, kom je al een stapje dichterbij.

Quote Unique-loopbaancoaching

Stel je voor dat je elke dag je loopbaandroom leeft...

Hoe ziet je wereld er dan uitzien?

Wat is een droomdagboek?

Dit droomdagboek is een boek waarin je al schrijvend 7 dagen lang met je aan de slag gaat. 

In dit boek vind je 6 waardevolle schrijfoefeningen. Stuk voor stuk allemaal oefeningen die jou in contact brengen met jouw grootse dromen. Je gaat 6 dagen lang met jezelf en je loopbaandromen aan de slag. Want ik neem je mee op schrijfreis naar jouw loopbaandromen. 

Een droomdagboek is een must voor alle vrouwen die hun dromen achterna willen. Doen wat ze echt het allerliefst willen doen

6 schrijfoefeningen

6 schrijfprompts, met zorg samengesteld.

Tijdsbesteding

20 minuten per dag schrijven.

Direct downloaden

Je kunt meteen na inschrijving het werkboek gratis downloaden. 

Hallo ik ben Jolanda Grevers

Ik geloof dat je (werk)leven zoveel leuker wordt wanneer kiest voor je dromen Je grootse dromen heb je niet voor niks. Ga ermee aan de slag. 

Het is mijn missie je te laten zien dat vanuit connectie met je dromen op eigen-wijze je loopbaandroom verwezenlijken je zoveel plezier, voldoening en energie geeft. 

Na mijn studie HBO-opleiding loopbaanbegeleiding heb ik diverse banen gehad. Steeds weer liep het uit op een teleurstelling. Totdat ik tot het besef kwam dat het echt anders moest. 

Ik ging op zoek naar mijn droombaan. Na een zoektocht van enkele maanden wist ik het: 'Een eigen praktijk voor loopbaancoaching.'  

Nadat ik mijn baan opgezegd had, ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Nu 5 jaar later ga ik nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk. Ik leef mijn droom. 

Ik weet waar jij mee worstelt en ik weet ook hoe het is om elke dag fluitend naar je werk te gaan en je droom te leven, En... dat gun ik  jou ook. Want als het voor mij mogelijk is, dan is het voor jou ook mogelijk.

Wat is jouw droom?

Dromen, schrijven en doen. Met nieuwe inzichten en 6 schrijfoefeningen breng je jouw eigen loopbaandromen tot leven. Over 7 dagen heb je een beter beeld van hoe jouw loopbaandroom eruitziet. 

droomdagboek

Vergeet niet om je gratis droomdagboek te downloaden...