Maak al schrijvend contact met jouw loopbaandroom en ontdek wat je echt het allerliefst wilt doen

Herken jij jezelf hierin?

Wil jij graag een volgende stap in je loopbaan zetten omdat je geen plezier meer hebt in je werk? Maar heb je geen idee hoe jouw droombaan eruit ziet omdat je niet weet wat jouw grootse dromen en verlangens zijn.  

Ja? Lees dan verder

Dit boek is bedoeld voor alle vrouwen die serieus werk van hun loopbaandromen willen maken. Het is een boek voor vrouwen die heel graag willen ontdekken wat ze echt het allerliefst willen doen. Door groots te dromen over wat je heel graag zou willen doen en door echt contact te maken met je verlangens en wensen, ontdek je wat jij echt het allerliefst wilt doen.

Quote Unique-loopbaancoaching

Stel je voor dat je elke dag doet wat je echt het allerliefst wilt doen...

Hoe zou je wereld er dan uitzien?

Wat is een droomdagboek?

Dit droomdagboek is een boek waarin je al schrijvend 14 dagen lang met je loopbaandromen aan de slag gaat. 

In dit boek vind je 14 waardevolle schrijfoefeningen. Stuk voor stuk allemaal oefeningen die jou in contact brengen met jouw grootse dromen en verlangens. Je gaat 14 dagen lang met jezelf en je loopbaandromen aan de slag. Want ik neem je mee op schrijfreis naar jouw loopbaandromen. 

Een droomdagboek is een must voor alle vrouwen die hun dromen achterna willen.

Hallo ik ben Jolanda Grevers

Na mijn studie HBO-opleiding loopbaanbegeleiding heb ik diverse banen gehad. Steeds weer liep het uit op een teleurstelling. Totdat ik tot het besef kwam dat het echt anders moest. 

Ik ging op zoek naar mijn droombaan. Na een zoektocht van enkele maanden wist ik het: 'Een eigen praktijk voor loopbaancoaching.'  

Nadat ik mijn baan opgezegd had, ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Nu 5 jaar later ga ik nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk. Ik leef mijn droom. 

Ik weet waar jij mee worstelt en ik weet ook hoe het is om elke dag fluitend naar je werk te gaan, En... dat gun ik  jou ook. Want als het voor mij mogelijk is, dan is het voor jou ook mogelijk.

Wat is jouw droom?

Dromen, schrijven en doen. Met nieuwe inzichten en 14 schrijfoefeningen breng je jouw eigen loopbaandromen tot leven. Over 14 dagen weet jij wat je echt het allerliefst wilt gaan doen.  

Vergeet niet om je gratis droomdagboek te downloaden...