Zonder plan blijft je verlangen slechts een droom

loopbaanplan - zonder plan blijft je verlangen slechts een droom

Als je een verlangen hebt, maar geen loopbaanplan, blijft je verlangen slechts een droom. Klopt als een bus. Mijn verlangen bleef jarenlang slechts een droom. Totdat ik vier jaar geleden de knoop doorhakte en koos voor mijn verlangen, loopbaandroom. Lees hier hoe ik het heb aangepakt.

Lees verder

Hoe bevrijd je jezelf van belemmerende overtuigingen?

Hoe bevrijd je jezelf van belemmerende overtuigingen

Belemmerende gedachten en overtuigingen, we hebben ze allemaal. Ja… allemaal. Dat vervelende irritante stemmetje met die hardnekkige negatieve gedachten, dat maar tegen je blijft praten. Het is een heel irritant naargeestig stemmetje dat je onzeker en angstig maakt. Gelukkig is er een oplossing. Belemmerende overtuigingen kun je stoppen en ombuigen naar positieve gedachten. Hoe? en ontdek hoe je in acht stappen je belemmerende overtuigingen kunt overwinnen.

Lees verder

Waarom is het zo belangrijk om iets met je talenten te doen?

Werken vanuit je talenten maakt gelukkig

Waarom is het belangrijk om iets met je talenten te doen? Heel simpel! Werken vanuit je talenten en het verder ontwikkelen van deze talenten maakt je gewoon gelukkig. Dat komt omdat we het allemaal fijn vinden om dingen te doen waar we goed in zijn. Bovendien beleven we aan deze dingen vaak ook veel plezier. En daar gaat het toch juist om in jouw loopbaan? Elke dag fluitend naar je werk gaan en heel blij worden van je baan wil jij toch ook? Maar waarom maakt werken vanuit je talenten gelukkig? De volgende 6 elementen zijn de oorzaak.

Lees verder

Het grootste misverstand over werken vanuit je talenten

Het grootste misverstand over werken vanuit je talenten

Werken vanuit je talenten. We willen niks liever, omdat wanneer je werkt vanuit je talenten je altijd prima functioneert. Helaas is dit een misvatting. Want wanneer je je talenten niet goed inzet, kunnen je talenten zich tegen je keren. Hefboomvaardigheden helpen je om je talenten op de juiste manier in te zetten.

Lees verder

Waarom is regelmatig onderhoud aan je loopbaan zo ontzettend belangrijk?

Waarom is regelmatig onderhoud aan je loopbaan zo ontzettend belangrijk?

Controleer jaarlijks of het nog wel de goede kant op gaat met jouw loopbaan. Waarom? In dit artikel leg ik uit waarom regelmatig onderhoud aan je loopbaan zo ontzettend belangrijk is. 

Lees verder

Wat is mijn talent? – 7 tips die je op weg helpen

Wat is mijn talent? - 7 tips die je op weg helpen

Wat is mijn talent? Vraag jij je weleens af waar je nu eigenlijk echt goed in bent?  Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Hoe kom je daar achter? In dit artikel geef ik je 7 tips waarmee jij je zoektocht naar jouw talenten kunt starten.

Lees verder

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan – hoe pak je het aan?

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan. Hoe pak je het verstandig aan.

Lees verder

Een loopbaancoach? Voor iedereen maar niet voor mij!

Een loopbaancoach voor iedereen maar niet voor mij

Een loopbaancoach? Voor iedereen maar niet voor mij! Wil je aan het roer van je eigen loopbaan blijven staan en op tijd kunnen bijsturen, dan kan een loopbaancoach erg waardevol voor je zijn. Ontdek waarom.

Lees verder

Kies of anders word je gekozen

kiezen - kies of ander word je gekozen

Als jij niet kiest, kiest uiteindelijk het leven voor je. Dan wordt je een speelbal van het lot. Ik weet dat kiezen moeilijk is, maar alleen door zelf je keuzes te maken kun je de regie over je loopbaan in eigen hand houden.

Lees verder
1 2 3 7