Het grootste misverstand over werken vanuit je talenten

Het grootste misverstand over werken vanuit je talenten

Werken vanuit je talenten. We willen niks liever, maar zo makkelijk is het niet waar te maken. Natuurlijk wil je graag alleen maar dingen doen waar je talent voor hebt en waar je heel blij van wordt. Want als je werkt vanuit je talent functioneer je namelijk altijd prima, ben je altijd in je element […]

Lees verder

Waarom is regelmatig onderhoud aan je loopbaan zo ontzettend belangrijk?

Waarom is regelmatig onderhoud aan je loopbaan zo ontzettend belangrijk?

Controleer jaarlijks of het nog wel de goede kant op gaat met jouw loopbaan. Waarom? In dit artikel leg ik uit waarom regelmatig onderhoud aan je loopbaan zo ontzettend belangrijk is. 

Lees verder

Wat is mijn talent? – 7 tips die je op weg helpen

Wat is mijn talent? - 7 tips die je op weg helpen

Wat is mijn talent? Vraag jij je weleens af waar je nu eigenlijk echt goed in bent?  Dit is een lastige vraag om te beantwoorden. Hoe kom je daar achter? In dit artikel geef ik je 7 tips waarmee jij je zoektocht naar jouw talenten kunt starten.

Lees verder

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan – hoe pak je het aan?

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan

Vanuit een burn-out naar een nieuwe baan. Hoe pak je het verstandig aan.

Lees verder

Een loopbaancoach? Voor iedereen maar niet voor mij!

Een loopbaancoach voor iedereen maar niet voor mij

Een loopbaancoach? Voor iedereen maar niet voor mij! Wil je aan het roer van je eigen loopbaan blijven staan en op tijd kunnen bijsturen, dan kan een loopbaancoach erg waardevol voor je zijn. Ontdek waarom.

Lees verder

Kies of anders word je gekozen

kiezen - kies of ander word je gekozen

Als jij niet kiest, kiest uiteindelijk het leven voor je. Dan wordt je een speelbal van het lot. Ik weet dat kiezen moeilijk is, maar alleen door zelf je keuzes te maken kun je de regie over je loopbaan in eigen hand houden.

Lees verder

De 5 grootste fouten die ik in mijn loopbaan heb gemaakt & mijn 10 loopbaanlessen

De 5 grootste fouten in mijn loopbaan

Mijn 5 grootste fouten in mijn loopbaan. Van mijn fouten heb ik veel geleerd en mijn wijze lessen wil ik met je delen om te voorkomen dat jij ze ook maakt.

Lees verder

Hoe zoek ik een baan die bij mij past?

een baan die bij mij past

Hoe zoek ik een baan die bij mij past? Lees snel verder en ontdek hoe mijn 8 stappenplan je kan helpen bij het vinden van een antwoord op deze vraag. 

Lees verder

Nieuw! Het levenlanglerenkrediet

Het levenlanglerenkrediet

Overweeg je al een tijdje om je te laten bij- of omscholen, maar heb je geen recht meer op studiefinanciering en wil je niet je spaarrekening plunderen, dan is het levenlanglerenkrediet misschien de oplossing voor jou.

Lees verder
1 2 3 6