Wil jij echt plezier & voldoening in je werk ervaren? | Gratis e-book

  • Meer plezier en voldoening uit je werk halen
  • Weer fluitend naar je werk gaan omdat je op de juiste plek zit
  • Keuzes maken die je  echt blij maken en bij je passen
  • Weten wat voor jou essentieel is in een baan en absoluut niet mag ontbreken 
  • Vijf Inspirerende schrijfoefeningen
  • Oefeningen die je echt tot verrassende nieuwe inzichten brengen over wat er voor jou echt toe doet in een baan
  • Bonus: moodboard maken

Een hele fijne manier om te ontdekken wat ik echt belangrijk en leuk vind in een baan

Door het werken met  schrijfoefeningen heb ik veel meer inzicht gekregen in de aspecten wat ik echt leuk en belangrijk vind in een baan. 

-Femke

Waarom werken met schrijfoefeningen?

Ik ken weinig dingen die krachtiger zijn dan schrijven.  Door te schrijven kom je los van je omgeving en de rompslomp van alle dag. Al schrijvende kom je in contact met je eigen innerlijke bron  van wijsheid: je ware natuur, je dromen en je zielsverlangens. Daar vind je de antwoorden waar je naar op zoek bent

Voor mij voelt schrijven als thuiskomen bij mijzelf. Hier vind ik mijzelf terug door  met een open en eerlijke blik naar mijzelf , mijn dromen en zielsverlangens kijken. Kwetsbaar durven zijn. Want het voelt veilig omdat ik mijn schrijfsels  met niemand hoef te delen. Ik hoef niet bang te zijn dat iemand er iets van gaat vinden. 

Maar ook voor mijn klanten werkt het. Ze vinden de schrijfoefeningen superleuk, inspirerend, waardevol en verhelderend. Zij beoordelen het werken met schrijfoefeningen met een 8.5.

Groetjes,

Jolanda Grevers

Schrijfoefeningen helpen je om je gedachten inzichtelijk te maken.

Sandra

Schrijven is een fijne manier om eens echt over mijzelf na te denken. En de schrijfoefeningen hebben mij zeker geholpen om bij het bepalen wat ik nu eigenlijk echt belangrijk vind.

Nancy

Je grootse dromen & zielsverlangens hebben je zoveel te vertellen

Als je wilt ontdekken welke baan je echt plezier en voldoening geeft, dan is het belangrijk om te starten met het openen van je hart.  Jezelf openstellen voor je  grootse dromen en luisteren naar je zielsverlangens. Je grootse dromen en zielsverlangens hebben je zo ontzettend veel te vertellen. Ze bevatten echt waardevolle informatie en ze leveren mooie nieuwe inzichten op over jezelf en je loopbaan. Wanneer je deze kennis meeneemt op je loopbaanpad, ga je gegarandeerd elke dag plezier en voldoening in je werk ervaren. 

Waarom? Je grootse dromen en je zielsverlangen vormen de basis voor een gelukkige loopbaan.

01


Vijf schrijfoefeningen

Ik heb speciaal voor jou vijf schrijfoefeningen samengesteld. Stuk voor stuk oefeningen die je in contact brengen met je bron van innerlijke wijsheid. Daar vind je jouw grootse dromen en je zielsverlangens. 

02


Flow schrijven

Je gaat in deze schrijfoefeningen flow schrijven. Wat is flow schrijven? Bij flow schrijven schijf je op wat er in je op komt. Je volgt je eigen innerlijke dialoog.  Na 15 minuten schrijven stop je en leg je je pen neer. 

03


Vijf dagen schrijven

Je gaat vijf dagen lang elke dag schrijven. Dus één schrijfoefening per dag. Plan dagelijks 30 minuten in voor de schrijfoefeningen. Voor maximaal rendement, is het belangrijk dat je je niet laat afleiden en dat je daadwerkelijk gaat schrijven. 

Klaar om aan de slag te gaan?

Download nu het gratis ebook zodat je direct aan de slag kunt. 

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen.

grootse dromen en zielsverlangens 1